Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι αποχωρήσεις που έρχονται, το «σάρωμα» στις αναπτυξιακές και η συνεργασία που δεν προχωρά!

Οι αποχωρήσεις που έρχονται, το «σάρωμα» στις αναπτυξιακές και η συνεργασία που δεν προχωρά!

Συνέντευξη τύπου για τον πρώτο μήνα της δημοτικής αρχής έδωσε ο Τζιούμης. Είναι από τις ελάχιστες φορές που ένας Δήμαρχος επιλέγει να πει τι έκανε και όχι τι ΘΑ κάνει. Αυτό δείχνει μια σοβαρότητα και μια διαφορετικότητα.

Ο Τζιούμης επέλεξε να μιλήσει σε χαμηλούς τόνους, γενικότερα δεν μπαίνει σε άσκοπες αντιπαραθέσεις και δείχνει να επιλέγει πιο πολύ να δουλεύει, παρά να είναι σε ανούσιες κόντρες με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Άλλωστε, ο πολύς κόσμος δεν νοιάζεται για αυτές τις δημοτικές κόντρες.

Βέβαια, είναι αλήθεια ότι η κακοκαιρία της Παρασκευής ουσιαστικά τελείωσε την «περίοδο χάριτος» στη δημοτική αρχή. Όχι ότι μπορεί κάποιος να κατηγορήσει έναν Δήμαρχο 35 ημερών για αντιπλημμυρικά έργα που δεν έχουν γίνει επί δεκαετίες στην πόλη. Αλλά, ήταν η πρώτη «δοκιμασία» για τη δημοτική αρχή.

Είναι πάντως εντυπωσιακό ότι την Παρασκευή πλημύρισε η πόλη και από όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου δεν ακούστηκε «κιχ». Λέξη. Μόνο ο Σμυρνιώτης στο προσωπικό του προφίλ έγραψε. Και ο Βόσνος, ανέβασε φωτογραφίες.

Οι πλημμύρες της περασμένης Παρασκευής «έδειξαν» ξεκάθαρα και κάτι άλλο. Ότι η απόσταση ανάμεσα σε Τζιούμη και Σμυρνιώτη αρχίζει και γίνεται πολύ μεγάλη. Η όποια πιθανότητα υπήρχε (μέχρι ένα σημείο, μετά τις εκλογές) για συνεργασία, νομίζω ότι είναι σαφές πως δεν μπορεί να υπάρξει.

Σε μεγάλη παράταξη της περιφέρειας, θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη. Ποιος θα ανοίξει την πόρτα;

Η λίστα με τις προεκλογικές χρηματοδοτήσεις και τα χιλιάρικα βγήκε. Θα ακολουθήσουν κι άλλες λίστες. Μία θα είναι σίγουρα για χρήματα σε Μέσα Ενημέρωσης κι εκεί θα πέσει γέλιο. Η άλλη λίστα μήπως είναι για λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων; Ή δεν θα χρειαστεί να βγει αυτή;

Ο Σκαντζός κατάλαβε ότι στα πρώτα περιφερειακά συμβούλια επικράτησε το απόλυτο χάος και είπε να εφαρμόσει κατά γράμμα τον κανονισμό. Δεν μπορεί κάποιοι να μιλάνε αλλεπάλληλες φορές «επί προσωπικού» και «επί της διαδικασίεα» με αποτέλεσμα να τελειώνει το συμβούλιο χωρίς να μπορεί να πάρει καμία απόφαση. Κάποιοι βέβαια δεν «αντέχουν», αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ο Σκαντζός πρέπει να συνεχίσει να είναι απόλυτος στην εφαρμογή του κανονισμού. Η ευθύνη είναι δική του.

Ο Νίκας είπε στον Τατούλη ότι όποτε τον συναντά σε εκλογές, θα τον κερδίζει. Το ζήτημα όμως είναι ότι μπορεί και να μην ξανασυναντηθούν …

Με τις ευλογίες Νίκα, ο Γόντικας θα μπει στις αναπτυξιακές και θα … σαρώσει τα πάντα. Θα τα ψάξει όλα. Όλα εκείνα που δεν τον άφηναν να μάθει τα προηγούμενα εννέα χρόνια. Το δικαιούται ο Νίκος. Έχει ρίξει πολλή δουλειά. Να ψάξει και να τα βγάλει όλα στη δημοσιότητα.

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ! ......... Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ . . . .. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ..........ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τατούλης μπορεί και μαζεύει και καρύδια και κάστανα . Και ελιές που δεν το ξέρετε .Εσείς τί
    ξέρετε να κάνετε ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί κλαίει και οδύρεται συνεχώς η Τατουλίτσα ! Δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει ? Ποιός ασχολείται πλέον με πολιτικά και ηλικιακά εξοφλημένους ! Το Καστρί προσφέρεται για ησυχαστήριο. Να μαζεύει καρύδια και κάστανα το παληκάρι ! Το αναντικατάστατο τρόμαρα μας !!!! Αντε από δω γραφικοί !!!!

  • Ακριβοδίκαιος
    Ακριβοδίκαιος Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Aυτή η εμμονή με την ηλικία του Νίκα καταντάει το λιγότερο γελοία.Δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Τατούλη είναι !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 08:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΥΣΕΒΕΙΣ .....ΠΟΘΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ .....ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΝΙΚΑΣ -ΤΑΤΟΥΛΗΣ .......Ο ΝΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 70 ΕΤΩΝ . ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ !!!!!! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο Κ. ΝΙΚΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ! ΑΜ ! ΔΕ !!!!!! ΟΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ......ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ....;;;;;;;ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...