Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Καληνύχτα Αρκαδία» με ντετέκτιβ, ταβέρνες, δεξιούς υπουργούς και μπερδεμένες … ιδεολογίες!

«Καληνύχτα Αρκαδία» με ντετέκτιβ, ταβέρνες, δεξιούς υπουργούς και μπερδεμένες … ιδεολογίες!

Εγώ νόμιζα (και το έγραψα) ότι ο πιο φανατικός αναγνώστης του «Καληνύχτα» είναι ο Πέτρος, αλλά έσφαλα. Τελικά, ο Βαγγέλης κοιμάται και ξυπνά με την έννοια μας.

Μέχρι και … ντετέκτιβ έχει γίνει και ψάχνει να βρει ποιος το γράφει. Το μυαλό του πήγε αμέσως στο λάθος πρόσωπο και έμαθα ότι το είπε και στον «αέρα». Που να φανταστεί ποιος είναι ο πραγματικός συντάκτης… Μπορεί να είναι στον ίδιο του το χώρο, ακόμα!

Πάντως, μετά από τόσα χρόνια στα κοινά, δεν έμαθε ακόμα ότι όταν ένα κείμενο είναι ανυπόγραφο, ουσιαστικά ανήκει στην ίδια την ιστοσελίδα. Δεν πειράζει, όσο ζεις, μαθαίνεις …

Επειδή, όμως, μας έκανε εξαιρετική διαφήμιση, οφείλουμε να αφιερώσουμε ένα ολόκληρο «Καληνύχτα» μόνο για τον Βαγγέλη μας. Τον Βαγγέλη της κεντροαριστεράς και της προόδου!

Πέρα από την πλάκα, παραδέχομαι ότι ο Βαγγέλης έχει πάθος με την Αρκαδία και πάλεψε σε πολλές περιπτώσεις να γίνουν κάποια πράγματα. Δεν θα τα μηδενίσουμε όλα. Βέβαια, πολλά πράγματα ΔΕΝ έγιναν, αλλά την απόλυτη ευθύνη δεν την έχει εκείνος. Άλλα πρόσωπα είχαν τις τελικές αποφάσεις και τον «καπέλωναν» πολλές φορές.

Πάμε παρακάτω. Πως το είπε ο Βαγγέλης; «Για εμένα πάντα ταξικός αντίπαλος ήταν και θα είναι η πολιτική της ΝΔ». Και έκανε κριτική στον Μπουντρούκα επειδή πήγε στη «Δεξιά» του Νίκα.

Επομένως, να φανταστώ ότι διαφωνεί και με τη συνεργασία του αδελφού του, Δημήτρη, στον Δήμο Υμηττού, με τον νέο Δήμαρχο που προέρχεται από τη ΝΔ;

Την υποψηφιότητά του Δημήτρη είχε προβάλλει το Καλημέρα Αρκαδία (kalimera-arkadia.gr/blog/item/93032-ypopsifios-dimarxos-dafnis-ymittoy-o-arkas-dimitris-giannakoyras.html), στο πλαίσιο της στήριξης όλων των Αρκάδων υποψηφίων, ανά την Ελλάδα.

Ο Δημήτρης λοιπόν προέρχεται από το χώρο της κεντροαριστεράς, αλλά στον Δήμο κατέβηκε ως ανεξάρτητος. Είχε μάλιστα πει: «Σίγουρα όλοι μας έχουμε τις πολιτικές μας ιδεολογίες και τα πολιτικά μας πιστεύω ,αναπόσπαστο κομμάτι ενός Δημοκρατικού πολιτεύματος, για τα κοινά όμως και κυρίως στην ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση, οι πολιτικές ιδεολογίες και οι κομματικοί παρεμβατισμοί πρέπει να μπαίνουν στο περιθώριο και να εκλέγονται άνθρωποι με εμπειρία, μεράκι ,όραμα.»

Ο συνδυασμός του Δημήτρη πήρε λοιπόν κοντά στο 11% και έμεινε εκτός δεύτερου γύρου. Στις επαναληπτικές εκλογές δεν στήριξε κάποιον, όμως μετά τις εκλογές συνεργάστηκε ανοιχτά με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο Μπινίσκο, ενώ ορίστηκε και Αντιδήμαρχος Τενχικών Έργων.

Τι κι αν ο Μπινίσκος προέρχεται από τη ΝΔ και ο Γιαννακουρας από το ΚΙΝΑΛ; Στην τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικά με τα όσα προβλέπει ο «Κλεισθένης» αυτές οι συγκλίσεις, αυτές οι συνεννοήσεις, είναι σχεδόν επιβεβλημένες.

Ο Δημήτρης καλά έκανε και συνεργάστηκε, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει (αν και έμαθα ότι υπήρξε μια ανεξαρτητοποίηση και μια επιστολή προς τη … Φώφη, αλλά αυτά είναι θέματα του Δήμου Δάφνης – Υμηττού και δεν θα σταθούμε περαιτέρω). Είπε προεκλογικά ότι τα κόμματα πρέπει να μείνουν στο περιθώριο και το έκανε πράξη.

Τώρα, αν, από εκεί και μετά, ισχύει το δημοσίευμα που μου έστειλαν από τον Άλιμο ότι ετοιμάζει βαλίτσες για ΝΔ, αυτό δεν το ξέρω. Μόνο ο ίδιος μπορεί να το αποσαφηνίσει. (https://alimosvoice.gr/)

Και για να τελειώνουμε … Εδώ, έχουν συγκυβερνήσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σε κεντρικό επίπεδο, στους Δήμους και στις Περιφέρειες, θα ανακαλύψουμε …. ταξικούς αντιπάλους;

Αυτό δεν καταλαβαίνει ο Βαγγέλης ή ίσως κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Δεν μπορείς να μιλάς για την … κακιά δεξιά, όταν επί δέκα χρόνια αρχηγός στην παράταξή σου είναι πρώην Υπουργός της ΝΔ, όταν το 2014 κέρδισες και βάφτηκε «γαλάζιος» ο χάρτης (λόγω της στήριξης Σαμαρά) και όταν στα ίδια έδρανα που κάθεσαι, οι μισοί της Νέας Πελοποννήσου είναι «δεξιοί». Δεν «κολλάει» με τίποτα. Όσο και να θες να το δικαιολογήσεις.

Υ.Γ. Σε ταβέρνα της Ηλιούπολης με τον … ταξικό αντίπαλο Υπουργό Τουρισμού της ΝΔ (και Υπουργό τουρίστα κατά τον Πετράν) ο Βαγγέλης;

giannakouras ypoyrgos

3 σχόλια

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνώμη αλλά στη συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 δεν ήταν ο Δημήτρης Γιαννακούρας αλλά ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας... Όσα αναφέρετε στο "Καληνύχτα Αρκαδία" δεν αφορούν στον κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα... Μην τα μπερδεύετε.. και αν βλέπω καλά στις φωτογραφίες δεν υπάρχει φωτογραφία που να είναι ο Βαγγέλης Γιαννακούρας με τον υπουργό Θεοχάρη ΜΑΖΙ..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι είναι Βαγγέλη όταν χάνει κάποιος τη ....
    Πάντως όπως βλέπω ρίχνεις δυχτια προς ΣΥΡΙΖΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 01:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαγγέλη θα στείλεις επιστολή στη Φώφη η έχει στείλει ο αδερφός σου!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...