Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η μάχη για την καρέκλα, το ταξίδι στη Βιέννη και η … ανακάλυψη των παραλιών της Κυνουρίας!

Η μάχη για την καρέκλα, το ταξίδι στη Βιέννη και η … ανακάλυψη των παραλιών της Κυνουρίας!

 

- Καλημέρα σε όλους τους καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας ( και όχι μόνο ). Η τελευταία απογραφή ( που έγινε σε κλικ ) έδειξε ότι καθημερινά γινόμαστε περισσότεροι. Όσο περισσότεροι παιδιά σε αυτή την παρέα τόσο το ...καλύτερο. Σας ευχαριστούμε θερμά για την ψήφο εμπιστοσύνης που μας δίνετε καθημερινά.

- Στο 13ο θέμα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου της Τρίπολης είναι: επιχορήγηση του Α.Γ.Σ. Ο ΑΣΤΗΡ! Μη μου πείτε ότι αυτό το σωματείο είναι ο Αστέρας Τρίπολης? Δε φαντάζομαι!

- Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν οι Τριπολιτσιώτες για τον επαναληπτικό αγώνα του Αστέρα με τη Ραπίντ. Μαθαίνουμε ότι πάνω από 500 άτομα θα βρεθούν την Πέμπτη στη Βιέννη για τον αγώνα του Γιουρόπα Λίγκ. Άντε και να γυρίσετε με την πρόκριση στις αποσκευές.

- Έφυγε ο Παναρκαδικός για τη Βασιλίτσα Γρεβενών ( πιο πάνω δεν πηγαίνανε? ) με όλες τις μετεγγραφές στο πούλμαν. Μέχρι τώρα η πορεία της νέας ομάδας δείχνει προγραμματισμό και οργάνωση. Αυτό όμως που φοβούνται πολλοί είναι μην σκάσει καμιά ...φούσκα. Λέτε να γίνει κανένα μπαμ?

- Άλλοι αδειάζουν τα κρατικά ταμεία και άλλοι εδώ στην Αρκαδία παλεύουν ανεπιτυχώς να αδειάσουν ...παγκάρια! Δεν ξέρουν όμως καλά τη δουλειά ( οι αθεόφοβοι ) και ...συλλαμβάνονται στα πράσα. Τελικά ούτε να κλέψεις εκκλησία δεν είναι εύκολο στις μέρες μας.

- Απαγορεύθηκε η κυκλοφορία πολιτών σε δάση της Αρκαδίας για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρκαγιών! Αυτό δεν είναι δασοπροστασία ρε παιδιά είναι ...δασοαπαγόρευση. Με εγκυκλίους και φιρμάνια δεν προστατεύονται τα δάση. Πάρτε το χαμπάρι.
- Όπως έγινε πάντως γνωστό - από αξιόπιστες πηγές - διμηνίτης δασοπυροσβέστης του Δήμου Τρίπολης εντόπισε έγκαιρα ξεκίνημα πυρκαγιάς στην περιοχή του Δήμου μας και έτσι αποφεύχθηκαν μεγάλες ζημιές αφού η φωτιά αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά και γρήγορα από την πυροσβεστική υπηρεσία.Άξιος...

- Συγκλονίστηκε όλη η Αρκαδία με το θάνατο του 24χρονου μοτοσικλετιστή στην Τρίπολη.Δύο μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα είχαμε και άλλο τροχαίο στο δρόμο Άστρους - Λεωνιδίου με τραυματισμένους δύο 19χρονους. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας των δύο νεαρών δεν εμπνέει καμία ανησυχία.Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο. Προστατέψτε τους εαυτούς σας αλλά και τους ..απέναντι.

- Η γιορτή του τσοπάνη θα γίνει το Σάββατο 10/8/13 στη Βλαχέρνα. Όλοι θα πρέπει να πάμε εκεί γιατί σε λίγο το επάγγελμα του τσοπάνη θα είναι ...προς εξαφάνιση!

-  Ευτυχώς που το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ κάνει κάποια αφιερώματα σε παραλίες της Αρκαδίας και μαθαίνουμε τον τόπο μας.Τώρα που δεν υπάρχει ούτε ευρώ στην τσέπη μας αυτές οι φωτογραφίες είναι ...βάλσαμο! Ανακαλύψτε - έστω και έτσι - την Αρκαδία μας και καλά ...ταξίδια σε όλους.

- Η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου  στην Τεγέα φαίνεται ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι μόνο το όνομα του καλλιτέχνη που συντελεί προς αυτή την κατεύθυνση αλλά και το φθηνό εισιτήριο ( μόνο 8 ευρώ! ). Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία αλλά και στον ...Τεγεατικό.

- Οι κόντρες στα χωριά της Τρίπολης για τα δημοτικά άρχισαν. Προχθές πρώην πρόεδρος κοινότητας έλεγε στον νυν ότι τελείωσε η θητεία του και ότι θα πρέπει να ετοιμάζεται για να του ...παραδώσει! Υπομονή ρε παιδιά, ας γίνουν πρώτα οι εκλογές και μετά καθόσαστε στις καρέκλες. Ήρεμα φίλοι πρόεδροι έχετε δρόμο ακόμα μπροστά σας μέχρι τις εκλογές και ο δρόμος προς την επιτυχία μάθαμε ότι ...επισκευάζεται!

- ΤΕΛΟΣ: Τί θα γίνει ρε παιδιά το ...Σεπτέμβρη που όλοι τον περιμένουνε? Η δευτέρα... παρουσία? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...