Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο άγνωστος διοικητής, οι λιχουδιές του Καρατζαφέρη και το … σωμένο στρατόπεδο!

Ο άγνωστος διοικητής, οι λιχουδιές του Καρατζαφέρη και το … σωμένο στρατόπεδο!

- Καλημέρα σε όλους τους ..."καληνυχτάκηδες" όπου κι αν βρίσκονται. Καλημέρα σε όλη την Αρκαδία όσο μακριά κι αν βρίσκεται. Παιδιά ή θα σωθούμε όλοι μαζί σαν αδέλφια ή θα χαθούμε όλοι μαζί σαν ηλίθιοι. Ξυπνήστε λοιπόν πριν να είναι αργά.

- Νέο διοικητή - επιτέλους - απέκτησε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Και το όνομα αυτού: Νικόλαος Χρόνης, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Σύντομα θα μάθουμε λεπτομέρειες για το βιογραφικό του νέου Διοικητή και θα σας ενημερώσουμε.

- Λεωφόρος Μίκη Θεοδωράκη θα λέγεται ο περιφερειακός δρόμος της Τρίπολης που καταλήγει στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης. Αυτό αποφάσισε προχθές το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα. Ευτυχώς σε μερικά θέματα υπάρχει και ομοφωνία!

- Ένα γρήγορο πέρασμα από την Αρκαδία έκανε προχθές ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και συναντήθηκε με στελέχη του κόμματός του. Αφού πήγε πρώτα Ποταμιά κατέληξε στη Νεστάνη και απόλαυσε τοπικές λιχουδιές στην ταβέρνα του Μαργιώλα. Από χωρίον σε ...χωρίον ο πρόεδρος, μήπως μυρίζεται σύντομα εκλογές?

- Μάλλον ...ξανασώζεται - μέχρι νεωτέρας - το στρατόπεδο της Τρίπολης! Αληθεύει ότι ήρθε σχετικό σήμα στη Μεραρχία που λέει ότι δεν μετακινείται το στρατόπεδο και παραμένει στη θέση της και η στρατιωτική μπάντα αλλά με άλλο όνομα? Κάτι τέτοιο ακούσαμε και σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

- Εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Τεγέα με αφορμή τη διοργάνωση  του πανηγυριού! Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε να τσακώνονται.Θα λέγαμε ότι η φτώχεια φέρνει γκρίνια αλλά δεν μπορούμε να το πούμε αυτό αφού στην ιστορία εμπλέκεται και ο Τεγεατικός. Και εκεί ...λεφτά υπάρχουν!

- Aλλοι οργανωμένα και άλλοι ατομικά αρκετοί είναι αυτοί που βρίσκονται ήδη Βιέννη για τον αγώνα του Αστέρα με τη Ραπίντ.Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς περίπου 200 οπαδοί της ομάδας της Τρίπολης θα βρίσκονται στο γήπεδο.Ελπίζουμε οι "200 του Κολοκοτρώνη" ( και όχι οι 300 του Λεωνίδα ) να γυρίσουν πίσω με την πρόκριση. Αμήν

- Φυτεία 107 δενδρυλλίων εντοπίστηκε στην ορεινή Γορτυνία και συνελήφθησαν τρεις συμπατριώτες μας που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Ποιός είπε ότι  "καλό το πράμα" έχει μόνο η Μεσσηνία? Το Γορτυνιακό είναι το ...καλύτερο!

- Μπορεί να έγινε φέτος και πάλι με επιτυχία το Μελιτζάζ στο Λεωνίδιο αλλά η γιορτή της τσακώνικης μελιτζάνας θα γίνει στις 24 Αυγούστου στο λιμάνι της Πλάκας. Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους "γιορτή της μελιτζάνας” που φέτος θα γίνει για 16η χρονιά στην Τσακωνιά. Έτσι, για να μη ξεχνιόμαστε.

- Γιατί άραγε έλλειπε προχθές ο Παυλής από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης? Δε φαντάζομαι να πήγε στη Βασιλίτσα Γρεβενών μαζί με τον Παναρκαδικό? Δε νομίζω ...τερματοφύλακες ακούσαμε ότι έχουνε.

- Μουρμούρες ακούω για τις επιλογές που έκανε ο προπονητής του Παναρκαδικού Γούτης και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές που άφησε εκτός ομάδας. Ήθελα να΄ξερα ποιός τον συμβουλεύει αυτό τον άνθρωπο. Δεν ήξερες ρε κόουτς, δε ρώταγες?

- ΤΕΛΟΣ: Διακοπές τελικά είναι να μην έχεις τίποτα να κάνεις και να έχεις όλη μέρα για να το κάνεις! Είναι κι αυτό μία άποψη. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...