Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι σαρδέλες της … παραθαλάσσιας Γορτυνίας, οι ναύτες της Τρίπολης και ο κουρεμένος Περιφερειάρχης!

Οι σαρδέλες της … παραθαλάσσιας Γορτυνίας, οι ναύτες της Τρίπολης και ο κουρεμένος Περιφερειάρχης!

- Καλημέρα ..."καληνυχτάκηδες" της Αρκαδίας! Χαμογελάτε συνεχώς γιατί κάνει τους άλλους να ...ανησυχούν. ( Το μόνο που θυμάμαι ).

- Τελικά θα γίνει και φέτος το πανηγύρι της Τεγέας αλλά αν θα πάει προς τα εκεί καμιά κρατική ελεγκτική υπηρεσία τότε να δούμε τί θα γίνει!

- Χωρίς πληροφορική μένει το νέο Λύκειο και οι καθηγητές της ειδικότητας θα μείνουν χωρίς δουλειά. Νέο Λύκειο χωρίς πληροφορική αναρωτιέμαι, τί Λύκειο θα είναι?

- Όλοι ψάχνουν στοιχεία για το νέο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου αλλά κανένας δεν ξέρει τίποτα. Από πού μας ήρθε ο Χρόνης ρε παιδιά?

- Ο Πετρολούκας Χαλκιάς ( κλαρίνο ) και ο Αντώνης Κυρίτσης ( τραγούδι ) θα έρθουν στο Ζευγολατιό για τη γιορτή του κρασιού στις 31/8/13. Μεγάλα ονόματα κατεβάζει στο χωριό του ο πρόεδρος και όλοι λένε πώς τα καταφέρνει. Τελικά και ο Άγιος ...φοβέρα θέλει! Έτσι Γιάννη?

- Σήμερα ξεκινάνε οι τριήμερες εκδηλώσεις στο Λάδωνα και αναμένεται πολύς κόσμος να παρακολουθήσει το φεστιβάλ. Τόσο το μαγευτικό τοπίο όσο και το υψηλό επίπεδο των εκδηλώσεων αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του φεστιβάλ Λάδωνα. Θα είμαστε και εμείς εκεί!

- Το Σάββατο 10/8/13 αρχίζουν οι 8ήμερες εκδηλώσεις για το φεστιβάλ μελιού στη Βυτίνα. Όλοι θα πέσουν πάνω σαν τις ...μέλισσες!

- Πολλά ...φεστιβάλ διοργανώνει φέτος ο Δήμος Γορτυνίας. Πλησιάζουν οι εκλογές και ο Γιαννόπουλος παλεύει να καλύψει το χαμένο έδαφος με εκδηλώσεις. Θα προλάβει?

- Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Περιφερειάρχης στην εκδήλωση ενημέρωσης του καζίνο! Ενώ είχε πάρει το λόγο και μιλούσε μία γυναίκα τον διέκοψε μπροστά στις κάμερες και έκανε παράπονα λέγοντας γιατί μιλάει ο Τατούλης και γιατί δεν δόθηκε ο λόγος στο Δήμαρχο Λουτρακίου που αποχώρησε διαμαρτυρόμενος από την εκδήλωση. Τί θέλεις και μπλέκεις ρε Πέτρο με τα πίτουρα, δεν ξέρεις ότι θα σε φάνε οι κότες?

- Στο Βελημάχι Γορτυνίας δεν τρώνε τα μουστάκια τους αλλά κάνουν διαγωνισμό για το καλύτερο μουστάκι! Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 11 Αυγούστου μαζί με τη γιορτή της σαρδέλας!

- Καλά το γορτυνιακό μουστάκι  είναι γνωστό πανελληνίως αλλά η γιορτή σαρδέλας στην ορεινή Γορτυνία πού κολλάει? Εδώ θα μου πείτε η Τρίπολη έγινε κέντρο εκπαίδευσης ναυτών, η γιορτή σαρδέλας στο Βελημάχι μας πείραξε? Σωστό κι αυτό.

- Κορδέλα κόβουν τη Δευτέρα στο Παράλιο Άστρος για την έναρξη των εργασιών υποδομής και προστασίας του λιμανιού. Με τρέλα και με... κορδέλα που λέει και η Αννίτα στο SOS.

- ΤΕΛΟΣ: Για όσους θέλουν να εκδικηθούν τους λέμε ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι η ...επιτυχία. ( άσε που τρώγεται και κρύα ). ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...