Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το διπλό ταμπλό, οι γυμνοσάλιαγκες της Ναυπλίου, οι «πράσινες» μετεγγραφές και η καθυστέρηση της ανακοίνωσης!

Το διπλό ταμπλό, οι γυμνοσάλιαγκες της Ναυπλίου, οι «πράσινες» μετεγγραφές και η καθυστέρηση της ανακοίνωσης!

«Ο Τατούλης συζητά με τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ορθά – κοφτά ο Γόντικας το πρωί στο δημοτικό ραδιόφωνο. Και μάλιστα «έμπλεξε» στις συζητήσεις αυτές και τον Φλαμπουράρη (είναι αλήθεια ότι είχαμε ξεχάσει την ύπαρξή του).

Λέτε τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει την επιλογή Χαρίτση στην άκρη και να πάει ανοιχτά με Τατούλη; Και μαζί με τον Τατούλη θα είναι και όλη η παράταξη Δέδε; Όλη, δεν νομίζω…

Πάντως, δεν βλέπω κανείς να το διαψεύδει. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο Πετράν.

Φαγωθήκατε να μάθετε ποιος είναι ο fake ευγενής πολιτικός. Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια, δεν χρειάζεται να εξηγούμε.

Απλώς, κάποιες φορές η τόση ευγένεια καταντά ύποπτη. Ειδικά, όταν παίζεις διπλό παιχνίδι. Έπεται συνέχεια …

Όσο για κάτι γυμνοσάλιαγκες που βρίσκονται δίπλα στον Περιφερειάρχη, είναι κρίμα που φοράνε παντελόνια. Εκτός από το κουτσομπολιό που αρέσκονται συνεχώς, δεν έχουν ιδέα από πολιτική, ούτε μπορούν να διακρίνουν τους εχθρούς από τους φίλους.

Μόνο κακό κάνουν στον Νίκα. Του μεταφέρουν διαρκώς μια στρεβλή πραγματικότητα. Ανάλογα με το τι τους συμφέρει κάθε φορά. Πόσες φορές θα κάνεις το «άσπρο», «μαύρο». Κάποια στιγμή, θα πιαστείς στη φάκα.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάξει δικό του συνδυασμό για τον Δήμο Τρίπολης (καθόλου εύκολο), θα πάει με αρχηγό δικό του παιδί ή θα κάνει μετεγγραφή από το ΠΑΣΟΚ;

Η Ντίνα πολύ καλά κάνει. Πάει στο συμβούλιο με σκοπό να το τινάξει στον αέρα και το πετυχαίνει. Οι υπόλοιποι απορώ γιατί ανέχονται αυτή την κατάσταση. Δηλαδή μόνο ο Σκαντζός θα φωνάζει; Στους υπόλοιπους αρέσει όλο αυτό;

Δεν είναι ανάγκη να ανακοινώσει συνεργασίες με Προέδρους ο Τζιούμης. Τις ανακοινώνουν εκείνοι, από μόνοι τους!

Αλήθεια, πότε είπαμε ότι ο πρώην θα ανακοινώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος; Γιατί το καθυστερεί;

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορνιθο.......κέφαλε, ξεκούτη γέροντα ........είσαι ένας τραγικός αχάριστος! Ποιητής ......εκ του προχείρου......που ΟΝΕΙΡΙΑΖΕΤΑΙ στην σκοπιά,,,,, τον εχθρό να έρχεται ........Ιδε ποιητική συλλογή Γ.Π.

  • ο    γέροντας
    ο γέροντας Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά και δεν θα κάνει το μοιραίο λάθος να στηρίξει τον Τατούλη γιατι πρωτον έχει φάει τα ψωμιά του είναι πλέον γεράκος και αρχίζει και ρετάρει και δεύτερον γιατί στο παρελθόν έχει καθυβρίσει τους Συριζαίους όλους βλέπε Πατσαρίνος και λοιποί και επομένως δεν πρόκειται να ταυτιστούν οι συριζαίοι μαζί του. Εάν ο Δέδες μετακινηθεί στην κεντρικη πολιτική σκηνή ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΆΣΟΥΝ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ και θα σαρώσουν. Οπως είναι η νουδουλα χίλια κομμάτια θα παρουν την Περιφέρεια. Γιαυτό σου λέω ο Τατούλης δεν θα φάει τηγανίτα με μέλι όπως πιθανόν να ονειριάζεται . Μαλάκ@ς δεν υπάρχουν πιά (τους πάτησε το τρένο) όπως το 2011 και το 2014 . Μας τελείωσαν .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 07:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι γυμνοσαλιαγκες που είναι δίπλα στο περιφερειάρχη κάνουν ένα λάθος πίσω από το άλλο. Δε πατάει άνθρωπος στη περιφέρεια από το χώρο της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και άμα πατησει κανένας το κοιτάνε υποτημιτικα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ανακοίνωση θα γίνει όταν περάσει το φυσικό αέριο από Κύπρου και Γρηγορίου Ε'. Τι δεν θα περάσει;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...