Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο … «μικρός» μαέστρος, η ρώσικη ρουλέτα και η … άφαντη επιστολή παραίτησης!

Ο … «μικρός» μαέστρος, η ρώσικη ρουλέτα και η … άφαντη επιστολή παραίτησης!

- Καλημέρα αλάνια καληνυχτάκηδες! Βρισκόσαστε στο σωστό μέρος για πλούσιο παρασκήνιο και φρέσκα νέα. Μείνετε εδώ και απολαύστε παρα - πολιτικά σχόλια και ειδησούλες που  "καίνε". Είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε; ...πάμε!

- Κίνηση για να τα βρει Παυλής - Τσιαμούλος και Τζιούμης κάνει ο Οδυσσέας προκειμένου να κατέβει ένα ψηφοδέλτιο που θα εκπροσωπεί τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς ( και όχι μόνο ) στις εκλογές του Μάη! Αν τα καταφέρει τελικά ο νεαρός Βουλευτής θα είναι μεγάλος ...μαέστρος!

- Συνήθως στα χωριά όταν μαλώνουνε γίνονται από δυο χωριά χωριάτες. Στο δικό τους το "χωριό" έχουν γίνει από τρία χωριά χωριάτες και το θέμα δεν μαζεύεται με τίποτα. Μόνο ένα θαύμα θα μπορέσει να δώσει μία κοινά αποδεκτή λύση. Και το ερώτημα είναι: ποιος θα κάτσει από πίσω;

- Μάλλον η Αντωνία Γιαννούλη είναι έτοιμη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Μαθαίνω ότι σύντομα θα γίνουν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις. Εκτός απροόπτου φυσικά αφού το απρόοπτο με τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάντα στην ημερήσια διάταξη. Έτσι δεν είναι Οδυσσέα Βουδούρη;

- Πριν τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα δώσουν στήριξη στον εκλεκτό τους υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου συζητούν την ανθρωπογεωγραφία των αντιπεριφερειαρχών! Τα ονόματα που πάνε και έρχονται είναι πολλά και όλοι περιμένουν πού θα καθίσει η μπίλια! Μιλάμε για ρώσικη ρουλέτα. 

- Αποφασισμένος να θέσει υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δηλώνει ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος. Αν τελικά κατέβει ο Τάσος στις εκλογές βλέπω να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε όλες τις πλευρές και να περνάει άνετα στο δεύτερο γύρο. Αν γίνει πάλι αυτό όλα παίζονται!

- Είναι γεγονός ότι η δύναμη των δυσαρεστημένων από όλες τις πλευρές είναι μεγάλη αλλά και βουβή. Μόνο αυτή τη δυσαρέσκεια να συγκεντρώσει ο Αποστολόπουλος είναι πολύ πιθανό να κάνει την έκπληξη και να πλασαριστεί στο μεγάλο τελικό της δεύτερης Κυριακής των περιφερειακών εκλογών. Τότε θα δούμε ένα τελικό ...αιωνίων αντιπάλων! Πέτρος εναντίον Τάσου, μία μάχη βγαλμένη από τα παλιά. Δεν θα έχει ενδιαφέρον η αναμέτρηση;

- Γιατί παραιτήθηκε τελικά ο πρόεδρος του Παναρκαδικού δεν μας είπε. Η επιστολή παραίτησης του Μάρκου θα πρέπει να βγει στον αέρα ή θα πρέπει να μείνει κρυφή διότι "καίει" πρόσωπα; Περιμένουμε μία απάντηση ή κάποιες εξηγήσεις από τον παραιτηθέντα πρόεδρο του Παναρκαδικού. Τι συνέβη, θα μάθουμε;

- Το περιστέρι κατάπιε το αστέρι και ο Ατρόμητος κέρδισε για πρώτη φορά τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδό του! Σε αυτό το παιχνίδι ο Παράσχος νίκησε κατά κράτος το Στάικο Βεργέτη αφού η ομάδα του Περιστερίου νίκησε με 3 - 1 τον Αστέρα παίζοντας από το 10ο λεπτό με δέκα παίχτες. Αυτή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας της Τρίπολης. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν μόνο μια κακή παρένθεση και η ομάδα μας θα συνέλθει σύντομα.

- Αυτόφωρο πέρασε ο επιχειρηματίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Τρίπολης επειδή έγινε καταγγελία ότι λειτουργούσε χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας! Ένας αντιδήμαρχος που εμφανίστηκε στο δικαστήριο τι ρόλο έπαιζε; Αυτά δεν μπορώ να τα καταλάβω με τίποτα!

- ΤΕΛΟΣ: Ο χορός της Λαογραφικής Εστίας Τρίπολης που έγινε σε εξοχικό κέντρο της Τρίπολης την περασμένη Κυριακή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 800 περίπου άτομα διασκέδασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους σε ένα μοναδικό χορευτικό συναπάντημα και με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από ολόκληρη την Ελλάδα. Πάντα τέτοια παιδιά, χορέψτε γιατί ...χανόμαστε. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...