Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η μάχη της καρέκλας, το «χοντρό δούλεμα» και οι … επιστολές ενότητας!

Η μάχη της καρέκλας, το «χοντρό δούλεμα» και οι … επιστολές ενότητας!

- Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Καλημέρα λοιπόν σε όλο τον κόσμο. Πείτε την και εσείς την "καλημέρα" και ας πέσει κάτω. Κάποιος θα βρεθεί να τη μαζέψει ( τόσοι υποψήφιοι σας περιτριγυρίζουν ) Καλημέρα Αρκαδία!

- Το χρίσμα πολλοί ( υποψήφιοι ) εμίσησαν, τη στήριξη όμως κανένας ! Αυτό είναι το σύνθημα των εκλογών του Μάη. Μέσα σε μία νύχτα έγιναν όλοι οι υποψήφιοι ...ανεξάρτητοι υποστηριζόμενοι! Μας δουλεύουν χοντρά!

- Μόνο οι δυσαρεστημένοι του Τατούλη και του Βουδούρη να ψηφίσουν τον Αποστολόπουλο τότε ο Τάσος θα περάσει άνετα στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών. Φανταστείτε να τον ψηφίσουν και οι φίλοι του τι έχει να γίνει! Πανικός.

- Έτοιμος δηλώνει ο Αρκάς διοικητής του ΕΚΑΒ Νίκος Κωστόπουλος ( το όνομα του οποίου ακούγεται για αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ) να μιλήσει για όλους και για όλα. Μάθαμε ότι ετοιμάζει μία τηλεοπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί. Από το τέλος αυτού του μήνα κάποιοι θα κοιμούνται καλύτερα και κάποιοι άλλοι θα χάσουν τον ύπνο τους! Νεότερα σύντομα.

- Μαθαίνουμε ότι δεν είναι όλοι σύμφωνοι στο ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας με την  απόφαση στήριξης του Τατούλη στις εκλογές! Λέτε να ...συνέλθουν ( και πάλι ) τα όργανα ή θα έχουμε τίποτα καταγγελίες πράσινων στελεχών;

- 'Ολοι οι φερόμενοι ως υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης μιλάνε για ενότητα αλλά δεν κάνουν τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο επιστολές γράφουν αλλά από ουσία τίποτα!

- Ο Κουκάκης έχει πάρει ζεστά τη διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού της Τρίπολης. Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης δουλεύει ακόμα σαν να είναι αντιδήμαρχος!

- Κανένας από αυτούς που ακούγονται ως υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες δε νοιάζεται για τίποτα άλλο εκτός από την καρέκλα του. Οι μισοί θέλουν να γίνουν αντιπεριφερειάρχες και οι άλλοι μισοί θέλουν να παραμείνουν στις θέσεις τους. Όλοι έχουν ήδη λάβει υποσχέσεις αλλά το ξύλο δεν ξέρω ποιος θα το φάει;

- Κάρτες ελεύθερης στάθμευσης μοίρασε ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Ηλίας Τζανής στους δημοσιογράφους της πόλης για να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά τους. Σωστή ενέργεια αλλά έχει ξεχάσει πρόσωπα και κινδυνεύει να παρεξηγηθεί για διακρίσεις ο νέος αντιδήμαρχος! Μήπως η διαδικασία διανομής των καρτών στους δημοσιογράφους δεν έχει τελειώσει ακόμα; Θα περιμένουμε...

- Στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί άραγε δίνουν χρίσματα σε υποψηφίους αφού οι τοπικές οργανώσεις και οι κοινωνίες τα ακυρώνουν; Μάλλον για να βρίσκονται σε δουλειά οι σύντροφοι. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το ( πολιτικό ) φαινόμενο.

- Κλείδωσε η υποψηφιότητα Μανώλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στην Αρκαδία θα είναι ο Παναγιώτης Καρβελάς που πρόσφατα εγκατέλειψε τη ΝΔ. Από Δήμαρχος ( Γορτυνίας ) δεν έγινε κλητήρας αλλά ...αντιπεριφερειάρχης!

- Μήπως ήρθε ή ώρα οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Τρίπολης να φτιάξουν τη δικιά τους παράταξη και να κατέβουν στις εκλογές; Ως ανεξάρτητοι μεμονωμένοι!

- Σωτηρόπουλος εναντίον Σωτηρόπουλου! Το βράδυ ( στις 10 ) στο Τι Βι Σούπερ ο Τριαντάφυλλος θα έχει καλεσμένο ( τον Αρκά στην καταγωγή ) πρώην Νομάρχη Αργολίδας και περιφερειακό σύμβουλο Πελοποννήσου Βασίλη Σωτηρόπουλο. Έχουμε να δούμε ( και να ακούσουμε ) πολλά το βράδυ.

- Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί και επίσημα το όνομα της Αντωνίας Γιαννούλη για το Δήμο Τρίπολης. Οι δημοτικές εκλογές στην Τρίπολη - επιτέλους - θα έχουν ...άρωμα γυναίκας!

- ΤΕΛΟΣ: Ποιά είναι τα δύο ..πουλιά που φοβάται τώρα τελευταία ο Πέτρος; Ο ...Πουλάς και ο Πουλοκέφαλος! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!     

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...