Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης: "Το λέω και το τονίζω. Κανείς εργαζόμενος της ΔΕΗ δεν θα χάσει τη δουλειά του"!

Βλάσης: "Το λέω και το τονίζω. Κανείς εργαζόμενος της ΔΕΗ δεν θα χάσει τη δουλειά του"!

Ειδική αναφορά για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ Μεγαλόπολης έκανε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στην κοπή πίτας του πολιτικού του γραφείου, στο Πνευματικό Κέντρο.

Συγκεκριμένα, είπε: "Ειδικά για τη Μεγαλόπολη, θα κάνουμε τα πάντα όχι μόνο για την ομαλή μετάβαση στη μεταλιγντική περίοδο, αλλά για να αποτελέσει βασικό πυλώνα στην αναπτυξιακή πορεία όλης της Αρκαδίας και να γίνει κέντρο καινοτομίας. Η επόμενη μέρα για τη Μεγαλόπολη πρέπει να αποτελέσει  μέρος ενός συνολικού αναπτυξιακού σχεδίου. Κανένας εργαζόμενος της ΔΕΗ δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του, το λέω και το τονίζω."

Επιμέλεια κειμένου | www.kalimera-arkadia.gr 

2 σχόλια

  • Anonymous
    Anonymous Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι έλεγαν και για τον ΟΤΕ και είδη έχουν απολυθεί 45 εργαζόμενοι και δύο από αυτούς στην πόλη μας και έπεται συνέχεια.....

  • Μεγαλοπολίτης
    Μεγαλοπολίτης Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποτέ δεν τέθηκε θέμα για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι κλείνοντας τις μονάδες το 2023 θα πεθάνει ολόκληρη η πόλη. Γι αυτό δεν λέτε τίποτα κ. Βλάση.
    Δεσμευτείτε ότι δεν θα χάσει η περιοχή τις 1.300 σημερινές θέσεις εργασίας, εδώ είναι το πρόβλημα. Γιατί οι εργαζόμενοι μπορεί να μετακινηθούν σε άλλες δουλειές , σε άλλες πόλεις. Η δέσμευση σας πρέπει να αφορά καθαρά την πόλη της Μεγαλόπολης και όχι ατομικά τους εργαζόμενους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...