Φυσικό αέριο στη Μεγαλόπολη | Αυτοψία από μηχανικούς της Hengas σε σπίτια και καταστήματα

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: ΑΥΤΟΨΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ HENGAS AE
Ανακοινώνεται ότι, αύριο Τετάρτη 24 Μαρτίου, συνεργείο μηχανικών της εταιρείας HENGAS AE, που θα κατασκευάσει το δίκτυο φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη, πρόκειται να κάνουν αυτοψία στους χώρους κατοικιών και καταστημάτων που σχεδιάζεται να γίνουν οι προβλεπόμενες συνδέσεις με το δίκτυο.
Το συνεργείο θα επισκεφθεί κατοικίες και καταστήματα επί των οδών Αγίου Αθανασίου, από το Δημοτικό Ανοικτό Στάδιο έως και το 1ο Δημοτικό Σχολείο και Παπαναστασίου, από το 1ο Δημοτικό Σχολείο έως και την Κολοκοτρώνη, ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο.
Επισημαίνεται ότι,
• η είσοδος των μηχανικών της ΗΕΝGAS ΑΕ στα ακίνητα θα γίνεται κατόπιν συναίνεσης των ιδιοκτητών/χρηστών τους.
• με τη διενέργεια της αυτοψίας δε δεσμεύονται οι ιδιοκτήτες των ακινήτων για τη μελλοντική σύνδεσή τους με το δίκτυο
• σε όσα ακίνητα δε γίνει αυτοψία, για οποιονδήποτε λόγο, θα επαναληφθούν αυτοψίες το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως σχεδιάζεται να γίνει και σε όλη την πόλη.
Εκ του Δήμου
Σχετικά Άρθρα
- Έρευνα Πανεπιστημίου Τέξας και Γεωπονικού Πανεπιστημίου θα παρουσιαστεί για την ενεργειακή μετάβαση της Μεγαλόπολης
- Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στη Μεγαλόπολη!
- «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες» στη Μεγαλόπολη
- Αριστούχος στο Τμήμα Χημείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης η Κρόκου Χαραλαμπία από την Μεγαλόπολη! (εικόνες)
- Η τραγωδία του Ευριπίδη «ΜΗΔΕΙΑ» στο Δήμο Μεγαλόπολης