Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εγκαινιάστηκε το νέο Δημαρχείο στη Μεγαλόπολη (εικόνες-βίντεο)

Εγκαινιάστηκε το νέο Δημαρχείο στη Μεγαλόπολη (εικόνες-βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου Μεγαλόπολης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το kafeneio.megalopolis.gr, ο Δήμαρχος , Παναγιώτης Μπούρας υποδέχτηκε τον μεγάλο δωρητή κ. Μαρτίνο ο οποίος προσέφερε στη πόλη μας ένα στολίδι, ένα κτίριο που θα στεγάσει τις υπηρεσίες του Δήμου και θα αποτελεί πλέον την καρδιά της πόλης.

Παρόντες ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Λυκουρέντζος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Γιαννακούρας,  οι Δήμαρχοι Τρίπολης , Καλαμάτας , Γορτυνίας , Αμυνταίου, Ιλίου , Βόρειας Κυνουρίας, Μεσσήνης, Ανδανίας ,  πολιτευτές του Νομού, οι πρώην Δήμαρχοι Μεγαλόπολης , κ. Τσιριγώτης, Σορολής, Κακκαβάς, οι πρώην Δήμαρχοι πρώην Δήμου Γόρτυνος κ. Μιχόπουλος  και Φαλαισίας κ.κ. Φουσέκης και Τσέκερης ,  ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων κ. Κούλης,  περιφερειακοί σύμβουλοι και πολλοί πρώην αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι της περιοχής. Παρών και ο κ. Μπαρούτσας πρώην Δήμαρχος Τρικολώνων, ο Κώστας  Παγανός , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης ο οποίος διάβασε και τις σχετικές αποφάσεις για την απόδοση των τιμών στους δωρητές και όλοι οι Δημοτικοί μας σύμβουλοι. Επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μπουντρούκας

Ειλικρινά οι επίσημοι ήταν τόσοι πολλοί που σίγουρα δεν μπορούμε να τους περιγράψουμε όλους. Πολλοί επίσης και οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης που θαύμασαν το νέο Δημαρχείο και χειροκρότησαν πολλές φορές τον κ. Μαρτίνο.

Το παρών έδωσαν και πολλοί σύλλογοι από την περιοχή αλλά και από την Αθήνα. Εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής , οι Διεθυντές των Τραπεζών και άλλων υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος κ. Μπούρας μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τους δωρητές οι οποίοι πέρα από τον κ. Μαρτίνο είναι ο Αρχιτέκτονας κ. Απόστολος  Παρπαίρης που πρόσφερε τα σχέδια , και ο αδελφοί Σταθόπουλοι που δώρισαν το οικόπεδο. Μετά τον αγιασμό και το κόψιμο της κορδέλας η εκδήλωση συνεχίστηκε στο εσωτερικό του κτιρίου όπου παραδόθηκε το χρυσό κλειδί της πόλης στον κ. Μαρτίνο και πολλά αναμνηστικά. Ιδιαίτερη μνεία έγινε και από τον κ. Μπούρα αλλά και από τον κ. Μαρτίνο στον Παύλο Ζάγουρα και τον πρώην Δήμαρχο Τρικολώνων κ. Μπαρούτσα , οι οποίοι  με την  σημαντική μεσολάβηση τους άνοιξαν ουσιαστικά τον δρόμο για να πραγματοποιηθεί η δωρεά αυτή.

Στο τέλος ο Δήμαρχος ξενάγησε όλους τους καλεσμένους στους χώρους του Δημαρχείου και στην συνέχεια τους παρέθεσε γεύμα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...