Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών: "Η διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων αποτελεί απαίτηση του Ελληνικού λαού"
H ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΑΛΑΙΣΙΩΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ συμμετείχε στην εκδήλωση μνήμης που πραγματοποίησε ο δήμος Μεγαλόπολης για τους 212 πατριώτες που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 24 Φεβρουαρίου 1944 στις Βίγλες Μεγαλόπολης.
Στεφάνι κατέθεσε ο Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης Μανιάτης Παναγιώτης.
Είναι χρέος μας να τιμούμε τους νεκρούς και να διατηρούμε την ιστορική μνήμη, γιατί λαός που ξεχνάει την ιστορία του δεν έχει μέλλον.
Η διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου αποτελούν απαίτηση του Ελληνικού λαού, ως η ελάχιστη τιμή στα θύματα του πολέμου και της Κατοχής, καθώς και για τις ζημιές που υπέστη η χώρα μας.
ΟΧΙ στους πολέμους – ΝΑΙ στην ειρήνη και στην φιλία των λαών.
Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΕΝΟΣ Παναγιώτης ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Παναγιώτης
Ο Γραμματέας Τύπου και Επικοινωνίας
ΜΑΝΙΑΤΗΣ Παναγιώτης
Σχετικά Άρθρα
- Δήμος Τρίπολης | Η υπόθεση των 800.000 € με τα επιδόματα - Τζιούμης στο aftodioikisi.gr: "Για κακούργημα θα δικαστούν τρεις υπάλληλοι, δεν εμπλέκεται αιρετός"
- «Παράρτημα» της Καλαμάτας….
- Γιαννακούρας στη ΔΡΤ: "Μετατρέπουν το 11ο Σύνταγμα Πεζικού σε «τσόντα της Καλαμάτας» - Στόχος η πρώτη θέση για το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία"!
- «Απαλλαγή μη κερδοσκοπικών πολιτιστικών σωματείων από την υποχρέωση καταχώρισης στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων»
- Ποδηλατάδα Υγείας στον Τυρό






