Ξαφνική επίσκεψη Κασσελάκη στην Μεγαλόπολη! (εικόνες)
Στη Μεγαλόπολη βρέθηκε το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνομίλησε με κόσμο στην αγορά της πόλης για την οικονομική και πολιτική κατάσταση, όπως την βιώνουν οι πολίτες.
Ένα κόμμα το οποίο δεν ακούει τη βάση του, δεν δικαιούται να είναι κόμμα εξουσίας, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε ότι πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά, απαντώντας σε ανησυχίες του κόσμου για τη στασιμότητα της Αριστεράς και τις εσωκομματικές διεργασίες.
Οι άνθρωποι δεν έχουν συναίσθηση, σχολίασε επίσης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όταν του έθεσε ο κόσμος το ζήτημα της προκλητικότητας του Άδωνι Γεωργιάδη. Να τον «παραιτήσει» ο πρωθυπουργός να τελειώνουμε, επισήμανε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: ας έρθει εδώ ο κ. Γεωργιάδης να τα πει.
Φωτογραφίες: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σχετικά Άρθρα
- Σκούρτη: "Θα κριθούν και οι φανεροί αλλά και οι κρυφοί νεκροθάφτες του ΣΥΡΙΖΑ"
- Εγκρίθηκε η πρόταση Φάμελλου στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ | "Στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση με την ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα - Τη βλέπουμε συντροφικά"!
- Δράση πρόληψης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Μεγαλόπολη με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 πολιτών
- Απολιγνιτοποίηση χωρίς σχέδιο – Η Μεγαλόπολη σε αδιέξοδο, οι νέοι μας χωρίς δουλειές
- Εθνικό Σχέδιο Δράσης υπό συνθήκες παγκόσμιας αβεβαιότητας - Σχέδιο Δράσης για τη Μεγαλόπολη;







