Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χριστογιαννόπουλος: "Τα γραπτά μένουν και οι αλήθειες αποδεικνύονται με έγγραφα και όχι με θεωρίες λαϊκισμού"

Χριστογιαννόπουλος: "Τα γραπτά μένουν και οι αλήθειες αποδεικνύονται με έγγραφα και όχι με θεωρίες λαϊκισμού"
 
Σε νέα ανακοίνωσή του, ο πρώην Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, αναφέρει ...

1) Ο κ. Δήμαρχος μας κατηγορεί ότι η προσκλήσεις για τα 7.000.000 εγκρίθηκαν στις 12/12/2023 και συνεπώς εμείς έχουμε την ευθύνη.

Δεν λέει όμως ότι από τις 2 Νοεμβρίου 2023, εγώ έχω πάψει να είμαι μέλος της επιτροπής παρακολούθησης και στη θέση μου έχει τοποθετηθεί ο αντιδήμαρχος κ. Κουρουνιώτης, με απόφαση της ΠΕΔ Πελοποννήσου και με βάση το ΦΕΚ, η ΠΕΔ γνωστοποίησε στην διαχειριστική επιτροπή του προγράμματος, την ηλεκτρονική διεύθυνση του κ. Κουρουνιώτη, η οποία θα χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στην πλατφόρμα ΔΙΑΥΛΟΣ και αφορά τις προσκλήσεις του προγράμματος. (Επισυνάπτονται τα έγγραφα 1 & 2)
2) Στις 27/2/2024 με κάλεσε ο κ. Δήμαρχος, να πάω με έναν συνεργάτη μου να συζητήσουμε, για το τι θα πούμε στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε από την μετάβασης, η οποία θα γινότανε την άλλη μέρα, ( όταν βέβαια οι προτάσεις είχαν οριστικοποιηθεί από τις 2/2/2024 και δεν άλλαξαν από αμέλεια της Δημοτικής Αρχής!)
Του απάντησα αμέσως ότι, επειδή το θέμα είναι σοβαρό πρέπει να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο.
Να κάνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι ώρα θέλει και εμείς θα πάμε όλοι.
Δεν έλαβα καμία απάντηση βέβαια.
(Επισυνάπτονται τα mail επικοινωνίας στα έγγραφα 3 & 4.)
3) Στις 19 Ιανουαρίου 2024 με έγγραφό της η Διαχειριστική επιτροπή, δίνει περιθώριο 15 ημερών ώστε να γίνουν παρεμβάσεις - προτάσεις για τις μεγάλες προσκλήσεις των 50.000.000 τονίζοντας ότι εάν δεν γίνει παρέμβαση, θεωρείται ότι συμφωνούμε με τις προτάσεις και ψηφίζουμε θετικά.
Ο κ. Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή, δήλωσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, (το οποίο δεν μεταδόθηκε ζωντανά), ότι είχαν πλήρη άγνοια και δεν γνώριζαν την ύπαρξη του εγγράφου.
Τους κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα δεν τους έχω εγώ, αλλά η Δημοτική Αρχή και ο εκπρόσωπός της στην Διαχειριστική Επιτροπή.
Δυστυχώς, λόγω άγνοιας αδιαφορίας δεν έγινε καμία απολύτως παρέμβαση και έτσι θεωρήθηκε ότι ο Δήμος μας ψήφισε θετικά. ( επισυνάπτονται τα έγγραφα 5 & 6).
Οι πολίτες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, έχοντας στα χέρια τους τα αποδεικτικά στοιχεία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...