Menu
RSS
Παρασκευή, 05/09/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολυxώρος πολιτισμού εγκαινιάστηκε στο πρώην κοινοτικό γραφείο Ισώματος Καρυών | Βαλασόπουλος: "Στόχος μας ένας τόπος που αξίζει να ζεις και να επενδύεις"!

Πολυxώρος πολιτισμού εγκαινιάστηκε στο πρώην κοινοτικό γραφείο Ισώματος Καρυών | Βαλασόπουλος: "Στόχος μας ένας τόπος που αξίζει να ζεις και να επενδύεις"!
Εγκαίνια πρώην κοινοτικού γραφείου!!
Το Σάββατο 30 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου πλέον από την ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΕΟΤΑ ,του πρώην κοινοτικού καταστήματος και αποδόθηκε αυτό στον Πολιτιστικό σύλλογο και στους κατοίκους ως πολυχώρος πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Ισώματος Καρυών , καθώς και η δημιουργία του νέου Κοινοτικού Γραφείου, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Δημοτικήγς Κοινότητας .

O Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιωσήφ από την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, τέλεσε αγιασμό μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Νικηφόρου.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ.Γιάννης Ασημακόπουλος αναφέρθηκε επίσης στο παλαιοντολογικό Μουσείο Ισώματος, το οποίο πάνω από δέκα χρόνια εκκρεμεί, με αντίστοιχες παρατάσεις και αναθεωρήσεις.

Σε ανάρτησή του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΕ ΑΟΤΑ, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, αναφέρει: "Το έργο πιστεύουμε ότι επιτέλους ξεμπλόκαρε από τις διάφορες κωλυσιεργίες και με τη διαβεβαίωση της επιβλέπουσας αρχής, παραδίδεται ολοκληρωμένο έως τις 10 Σεπτέμβρη.

Αμέσως μετά το πέρας των εργασιών της τρέχουσας εργολαβίας, η «ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΕ ΑΟΤΑ» θα αναλάβει να τοποθετήσει τις προθήκες και να κάνει ότι χρειάζεται για να μεταφερθούν εκεί τα παλαιοντολογικά εκθέματα που αυτή τη στιγμή είναι σε αποθήκες. Ταυτόχρονα τρέχει Η η διαδικασία για την μελέτη διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, όπως η μελέτη για την κατασκευή κατάλληλης οδικής πρόσβασης στο Μουσείο.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ταυτόχρονα έχει προγραμματίσει και σύντομα θα ξεκινήσει για να ολοκληρωθεί το έργο οδικής σύνδεσης Κυπαρίσσια – Ίσωμα, το οποίο έχει μείνει στη μέση από οκταετίας. Στη συνέχεια εγκαινιάσαμε την ανακαινισμένη αίθουσα και μαζί με τους παρευρισκόμενους ξεναγηθήκαμε από την κα Πρόεδρο του Συλλόγου κα Χ.Αγγελοπούλου-την οποία ιδιαίτερα ευχαριστούμε - στο εσωτερικό της, όπου φιλοξενείτο μικρή έκθεση ζωγραφικής της Ισωματαίας ζωγράφου, κυρίας Γιώτας Αγγελοπούλου. O Δημήτρης Πτωχός - Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, με τον Πρόεδρο του Π.Σ. και του Δ.Σ.της ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ, μαζί με τους Χρήστο Λαμπρόπουλο και Κώστα Μανδρώνη μέλη του ΔΣ της κ στο Π.Σ., σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαλόπολης υλοποιούν το πρόγραμμα του 6ου ΕΑΠ όπως αυτό διαμορφώθηκε με το ποσοστό που αντιστοιχεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, επιλύοντας χρονίζοντα προβλήματα σειράς ετων! Στόχος μας η μετάβαση στην μετά λιγνίτη εποχή να βρεί μια φιλόξενη περιοχή ,τόπο που αξίζει να ζεις κ να επενδύεις! Ευχαριστώ τον κο Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ισώματος κος Ασημακόπουλο Ιωάννη για την τιμητική διάκριση που μου επιφύλαξε αλλά και την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου Ισωματέων για την πολύ ζεστή φιλοξενία και το καταπληκτικό δρώμενο που ακολούθησε!!"  
 
 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...