Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε γιορτινό κλίμα η εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Ζώνης Μεγαλόπολης (εικόνες)

Σε γιορτινό κλίμα η εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Ζώνης Μεγαλόπολης (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεών μας, στ’ «Αλώνια», η συνάντηση για καφέ, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζώνης Μεγαλόπολης. Παραβρέθηκαν αρκετοί συγχωριανοί μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να πιούμε έναν καφέ, τσάι ή αναψυκτικό, να γευτούμε τα πολλά και εύγευστα καλούδια που προσέφεραν ή έφτιαξαν μέλη του Συλλόγου και να ανταλλάξουμε ευχές για Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά, με την συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και μουσικής, σε ένα πολύ ζεστό, χαλαρό και φιλικό γιορτινό κλίμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απολαμβάνοντας και τον καφέ τους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Βασίλης Χίνης και ο Αντιδήμαρχος για την Δη, Ενότητα Γόρτυνος κ. Δημήτρης Γιώτης, οι οποίοι εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για την θαυμάσια αίθουσα εκδηλώσεων, αφού είχαν την ευκαιρία να επιθεωρήσουν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη όσον αφορά τα ντουλάπια της κουζίνας και την Βιβλιοθήκη του Συλλόγο.

Με την ευχή, αυτήν ωραία συνάντηση να επαναληφθεί με την πρώτη ευκαιρία, ο Σύλλογός ευχαριστεί όλους τους πατριώτες και φίλους που παραβρέθηκαν και όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...