Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς νερό" λένε στη Βελιγοστή Μεγαλόπολης!

"Κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς νερό" λένε στη Βελιγοστή Μεγαλόπολης!
Στις 14 Φεβρουαρίου 2016, στην  αίθουσα Αρκάδων, στον ΄Αγιο Δημήτριο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Βελιγοσταίων για το νέο έτος και η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για την εκλογή του νέου Δ.Σ του.

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε τα μέλη του Συλλόγου μας, ανταλλάξαμε ευχές για ένα ευτυχισμένο, αισιόδοξο και δημιουργικό έτος και εκλέξαμε το νέο Δ.Σ του Συλλόγου .
Στην συνέλευσή τονί...στηκε επίσης, σαν το κυρίαρχο ζήτημα που απασχολεί το χωριό , η ανακατασκευή της δεξαμενής ύδρευσης, η οποία έχει αρκετά σοβαρά προβλήματα στατικότητας και διαρροών. Ο Δήμος Μεγαλόπολης πρέπει να εξετάσει και να φροντίσει για την άμεση δημιουργία νέας δεξαμενής, γιατί κινδυνεύει να μείνει το χωριό χωρίς νερό.
Η Συνέλευση εξέλεξε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, που αποτελείται από:Πρόεδρος: Αλεβίζος Βασίλειος, Αντιπρόεδρος: Βαρουτάς Γεώργιος, Γραμματέας: Μίχου Σ. Παρασκευή,Ταμίας: Αθανασοπούλου Ιωάννα και Μέλη: Γρηγορόπουλος Δημήτριος, Γρηγορόπουλος Χρήστος,και Λίξης Παναγιώτης.
Αναπληρωματικά μέλη:Τυράσκη Αλέκα και Γκουμάσης Βασίλειος
 

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΛΙΓΟΣΤΑΙΩΝΣτις 14 Φεβρουαρίου 2016, στην αίθουσα ...

Δημοσιεύτηκε από Veligosti Arcadias στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...