Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη Μονάδα φυσικού αερίου της Μεγαλόπολης η Γεννηματά

Στη Μονάδα φυσικού αερίου της Μεγαλόπολης η Γεννηματά
Η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε σήμερα την 5η μονάδα φυσικού αερίου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης και Υπαίθρου Μόσχος Κορασίδης, ο πρώην Δήμαρχος Μεγαλόπολης  και νυν δημοτικός σύμβουλος Σπ. Τσιριγώτης και ο δημοτικός σύμβουλος Μεγαλόπολης  Α. Δούκουρης. Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια της επίσκεψης της έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στην Πελοπόννησο χτυπά πλέον η καρδιά δυο μεγάλων ενεργειακών έργων, που ξεκίνησαν από το ΠΑΣΟΚ και επί υπουργίας Γιάννη Μανιάτη και ξεκινούν μια νέα εποχή για τη ΔΕΗ.

Για τα έργα αυτά τα οποία είναι εξαιρετικά σύνθετα, συνεργάστηκαν πολύ αποτελεσματικά ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας και μάλιστα ελληνικές επιχειρήσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί τα έργα δίνουν ώθηση και στην τοπική και εθνική οικονομία. Δημιουργούν ποιοτικές νέες θέσεις εργασίας, προστατεύουν το περιβάλλον και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Φεύγω από εδώ με τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και να αφήσει πίσω της την κρίση. Και ιδιαίτερα αυτή την τελευταία περίοδο στην οποία μας οδήγησαν οι λανθασμένες αποφάσεις και οι χειρισμοί του 2015.

Οι επιδόσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν αντανακλούν τις δυνατότητες της χώρας. Μπορεί ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του να έχουν βραχυκυκλώσει το κράτος και την οικονομία με εμμονές και πειραματισμούς. Αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κατεβάσουν τους διακόπτες της δημιουργίας και της παραγωγής στη χώρα. Η Ελλάδα μπορεί. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δυστυχώς δεν μπορεί να τα καταφέρει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...