Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη - Φωτιστικά σώματα από την είσοδο της πόλης προς τον Άγιο Κωνσταντίνο

Μεγαλόπολη - Φωτιστικά σώματα από την είσοδο της πόλης προς τον Άγιο Κωνσταντίνο
Με ομόφωνη απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης αποφάσισε την εκτέλεση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός της οδού Περιβολίων από την είσοδο της Μεγαλόπολης προς τον Άγιο Κωνσταντίνο» Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης Δήμου Μεγαλόπολης, συνολικού π/σμού 118.142,76€ σύμφωνα με την συνταχθείσα τεχνική μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Τρίπολης, για την εκτέλεση επειγουσών εργασιών ηλεκτροφωτισμού της οδού Περιβολίων από την είσοδο της Μεγαλόπολης προς τον Άγιο Κωνσταντίνο, για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του και την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών & οχημάτων, με σκοπό τη διασφάλιση της περιουσίας και την προστασία της ζωής των κατοίκων της περιοχής.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη συνταχθείσα μελέτη προβλέπεται να γίνουν οι εξής εργασίες: Η τοποθέτηση μεταλλικών στύλων με φωτιστικά σώματα οδοφωτισμού με φωτεινές πηγές τεχνολογίας διόδων φωτοεκπομπής (LED) ισχύος 110 – 150 w, χωρίς βραχίονα, στην επαρχιακή οδό Περιβολίων από την είσοδο της Μεγαλόπολης προς τον Άγιο Κωνσταντίνο στη Μεγαλόπολη.
Πιο συγκεκριμένα, στην παραπάνω οδό, και σε μήκος δρόμου 520 μέτρα περίπου, έχουν διαμορφωθεί πεζοδρόμια στα οποία έχει προβλεφτεί και έχει τοποθετηθεί σωλήνας και χαλκός για το δίκτυο ηλεκτροδότησης των νέων φωτιστικών. Δεν έχουν τοποθετηθεί τα καλώδια και οι βάσεις των φωτιστικών με τα απαραίτητα φρεάτιά τους.
Επίσης δεν υπάρχει σωλήνωση στα τμήματα των οδών που τέμνουν κάθετα την οδό που πρόκειται να φωτιστεί έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια του καλωδίου τροφοδότησης των φωτιστικών, τα οποία προβλέπονται στην παρούσα μελέτη. Στην αρχή της οδού, προς την πλευρά του κέντρου της Μεγαλόπολης και σε μήκος 260 μέτρα περίπου, δηλαδή από τη διασταύρωση με την οδό Θεολόγου Αυγερινού, έως τη διασταύρωση με την Αγγελοπούλου, υπάρχουν παλιά φωτιστικά, τα οποία θα αποξηλωθούν με προσοχή και στις θέσεις τους θα τοποθετηθούν νέα.
Θα ακολουθήσει απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, περί έγκρισης των όρων του διαγωνισμού και τη διεξαγωγή της δημοπρασίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...