Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πλημμύρες - Προχωρά η αποκατάσταση ζημιών στο κλειστό της Μεγαλόπολης

Πλημμύρες - Προχωρά η αποκατάσταση ζημιών στο κλειστό της Μεγαλόπολης
Με κατά πλειοψηφία, απόφαση, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης δέχτηκε το κατεπείγον του θέματος για την εκτέλεση της εργασίας: «Άρση των κινδύνων και αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης μετά την θεομηνία της 25 - 06 – 2016», συνολικού προϋπολογισμού 57.878,27 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% αφού συντρέχει εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, για την άμεση, επιτακτική και κατεπείγουσα αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί το κλειστό στάδιο Μεγαλόπολης, ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο κόστος η ζημιά και να ξεκινήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα η έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων των ομάδων της πόλης μας, στις οποίες δραστηριοποιούνται παιδιά όλων των ηλικιών.
2. Εγκρίνει την με αριθμό 188/2016 Μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης για την εκτέλεση της εργασίας: «Άρση των κινδύνων και αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης μετά την θεομηνία της 25 - 06 – 2016», συνολικού προϋπολογισμού 57.878,27 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.
3. Προβαίνει στην απευθείας ανάθεση των εργασιών και προμηθειών που αναφέρονται στις ΟΜΑΔΕΣ Α, Β, Γ, Δ και Ε της με αριθμό 188/2006 Μελέτης για την εκτέλεση της εργασίας: «Άρση τωνκινδύνων και αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης μετά την θεομηνία της 25 - 06 – 2016», συνολικού προϋπολογισμού 57.878,27 € μαζί με το Φ.Π.Α. 24%, αφού συντρέχει εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, για την άμεση, επιτακτική και κατεπείγουσα αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί το κλειστό στάδιο Μεγαλόπολης, ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο κόστος η ζημιά και να ξεκινήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα η έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων των ομάδων της πόλης μας, στις οποίες δραστηριοποιούνται παιδιά όλων των ηλικιών, ως εξής:
α) Την απευθείας ανάθεση των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στην οροφή και στην κεντρική υδρορροή του κλειστού σταδίου, όπως αναφέρονται στην ΟΜΑΔΑ Α της με αριθμό 188/2006 Μελέτης για την εκτέλεση της εργασίας: «Άρση των κινδύνων και αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης μετά την θεομηνία της 25 - 06 – 2016», στην εταιρεία ΄΄VISCO΄΄ ΔΑΓΛΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε, με ποσοστό έκπτωσης 5% επί των τιμών της μελέτης χωρίς την επιβάρυνση του Φ.Π.Α. 24%.
β) Την απευθείας ανάθεση των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών σε εσωτερικούς χώρους και δάπεδα και σε πλακοσκεπή τμήματα εξωτερικών χώρων του κλειστού σταδίου, όπως αναφέρονται στην ΟΜΑΔΑ Β της με αριθμό 188/2006 Μελέτης για την εκτέλεση της εργασίας: «Άρση των κινδύνων και αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης μετά την θεομηνία της 25 - 06 – 2016», στον κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ με ποσοστό έκπτωσης 5% επί των τιμών της μελέτης χωρίς την επιβάρυνση του Φ.Π.Α. 24%.
γ) Την απευθείας ανάθεση των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο Παρκέ του κλειστού σταδίου,
όπως αναφέρονται στην ΟΜΑΔΑ Γ της με αριθμό 188/2006 Μελέτης για την εκτέλεση της εργασίας: «Άρση των κινδύνων και αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης μετά την θεομηνία της 25 - 06 – 2016», στον κ. Ευθύμιο Π. Κατσιρούμπα, με ποσοστό έκπτωσης 5% επί των τιμών της μελέτης χωρίς την επιβάρυνση του Φ.Π.Α. 24%
δ) Την απευθείας ανάθεση της προμήθειας υλικών για την εκτέλεση της εργασίας αποκατάστασης των ζημιών σε εσωτερικούς χώρους και δάπεδα και σε πλακοσκεπή τμήματα εξωτερικών χώρων του κλειστού σταδίου, όπως αναφέρονται στην ΟΜΑΔΑ Δ της με αριθμό 188/2006 Μελέτης για την εκτέλεση της εργασίας: «Άρση των κινδύνων και αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης μετά την θεομηνία της 25 - 06 – 2016», στην κ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κ. ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ με ποσοστό έκπτωσης 10% επί των τιμών της μελέτης χωρίς την επιβάρυνση του Φ.Π.Α. 24%.
ε) Την απευθείας ανάθεση της προμήθειας υλικών για την εκτέλεση της εργασίας αποκατάστασης των ζημιών στην οροφή και στην κεντρική υδροροή του κλειστού σταδίου, όπως αναφέρονται στην ΟΜΑΔΑ Ε της με αριθμό. 188/2006 Μελέτης για την εκτέλεση της εργασίας: «Άρση των κινδύνων και αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης μετά την θεομηνία της 25 - 06 – 2016», στην εταιρεία ΄΄VISCO΄΄ ΔΑΓΛΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε με ποσοστό έκπτωσης 5% επί των τιμών της μελέτης χωρίς την επιβάρυνση του Φ.Π.Α. 24%
4. Εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο για τις παραπέρα ενέργειες.
Η απόφαση λήφθηκε μειοψηφούντος του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής κ. Ιωάννη Γεωργακόπουλου, για τους λόγους που αναφέρονται στην εισήγηση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...