Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα νέα από το Σύλλογο Ζώνης της Μεγαλόπολης (εικόνες)

Τα νέα από το Σύλλογο Ζώνης της Μεγαλόπολης (εικόνες)
[#] ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλους τους Ζωναταίους, τα Μέλη του Συλλόγου μας και τους φίλους του χωριού μας. Και τον Σεπτέμβριο η Ζώνη είναι υπέροχη για όσους μπορούν να την επισκεφθούν.
[#] Τα Μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου (φωτογραφία), έφεραν σε πέρας με μεγάλη επιτυχία, όλες τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το φετινό καλοκαίρι (Αγιασμός αίθουσας, το Αντάμωμα των Ζωναταίων, Τουρνουά μπάσκετ – Γιορτή Νεολαίας, Κατάθεση Τιμίας Ζώνης), αποσπώντας τα θετικά σχόλια των συμπατριωτών μας και των επισκεπτών του χωριού μας.
[#] Στις 31 Αυγούστου, στο γραφικό ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής (Παναγίτσα), ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος ΖΩΝΗΣ, πραγματοποίησε Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας για να εορτάσει την Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου.
Προσφορά άρτου, γλυκισμάτων, τσίπουρου και αναψυκτικών έγινε μετά τη Θεία Λειτουργία, από τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
[#] Όσοι επαγγελματίες Ζωναταίοι και Αρκάδες επιθυμούν να προβληθούν στο Ημερολόγιο 2017 του Συλλόγου μας, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στα αναπαλαιωμένα πέτρινα σπίτια του χωριού μας, μπορούν μέχρι 20 Σεπτεμβρίου να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο Μαρία Λαγούδη – Καλομάλου στο 27910 – 29226 ή με τα άλλα Μέλη του Δ.Σ. και να καταθέσουν την συμμετοχή τους, που είναι μόνο 25 ευρώ και προκαταβάλλεται.
[#] Για τη συνεχή ενημέρωσή σας πάνω στα νέα του χωριού μας αλλά και τις δραστηριότητες του Σωματείου μας, επισκεφθείτε το επίσημο ιστολόγιο του Συλλόγου μας στο:www.zounati.wordpress.com
Στο πρώτο σύνθημά μας: Η ΖΩΝΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ, προσθέτουμε ένα δεύτερο εξίσου σημαντικό: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ. Ελάτε κοντά μας, ανανεώστε τη συνδρομή σας για το 2016 με 10 ευρώ, γραφτείτε νέα μέλη όσοι δεν είστε με 15 ευρώ, δώστε μας τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε πράγματα για τον τόπο μας. Για να γίνουν ακόμα περισσότερα έργα και δράσεις για το καλό του χωριού μας και των ανθρώπων του.

 

ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΟΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΛΕΣΕ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ π. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΛΥΚΟΣ
ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΛΕΣΕ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ π. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΛΥΚΟΣ

 

ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ
ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

 

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ
 
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Μαρία Λαγούδη – Καλομάλου Ζαχαρούλα Παν. Γαϊτανάκη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...