Λαογραφικό Μουσείο Κοσμά | Πρόγραμμα λειτουργίας κατά τις ημέρες του Πάσχα
Το Λαογραφικό Μουσείο Κοσμά, από το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου, θα είναι ανοικτό για το κοινό, με τη δυνατότητα δωρεάν ξενάγησης.
Το ωράριο λειτουργίας είναι:11.00- 13.00.
Σχετικά Άρθρα
- Ένας χρόνος Αναβιωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαδίας «Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ» - Συμμετοχή στην παρέλαση για την επέτειο της Άλωσης
- Αθλητικό γεγονός με διεθνή χαρακτήρα στην Τρίπολη - Στο επίκεντρο ο σπουδαίος υπεραθλητής Γιάννης Κούρος (vd)
- Τρίπολη | «Ημέρα Εθνικής Επετείου και Εθνικής Μνήμης για την Μικρασιατική καταστροφή»
- Δόριζα SOS | Τάκης Παπούλιας: "Άδικη η κατηγορία κατά του Γιώργου Καρούτζου - Παράνομη και επικίνδυνη η εγκατάσταση ΑΠΕ και μπαταριών λιθίου (vd)
- Ανακοίνωση Ενορίας Κανδύλας | Πρόσωπο εμφανίζεται στην περιοχή ως ιερέας, τα στοιχεία του δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας






