Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στην Peloponnisos Expo 2024

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στην Peloponnisos Expo 2024

Μανώλης Δολιανίτης: " Με τη συμμετοχή μας στηρίζουμε τη μεγάλη έκθεση των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου και τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας"

Στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση  που διοργανώνουν από κοινού τα επτά  Επιμελητήρια της Πελοποννήσου θα συμμετάσχει φέτος ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας με δικό του περίπτερο (αριθμός περιπτέρου 12). Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 14 Απριλίου στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης (κτίριο ΓΕΑ Α.Ε) εστιάζοντας  στον αγροτοδιατροφικό τομέα, στον αγροτουρισμό αλλά και σε όλα τα άλλα είδη τουρισμού που αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Οι χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονται από όλη την Ελλάδα θα γευτούν την Πελοποννησιακή κουζίνα και θα μπορούν να απολαύσουν το παραδοσιακό παντοπωλείο με τα γνωστά και ποιοτικά προϊόντα από ολόκληρη τη Πελοπόννησο. Παράλληλα οι εκθέτες θα μπορούν να επεκτείνουν το πελατολόγιό τους, να δημιουργήσουν συνεργασίες και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε μία έκθεση που έχει γίνει θεσμός.

Με κεντρικό στόχο την καλύτερη προβολή του Δήμου και την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Νότια Κυνουρία η Αντιδημαρχία Τουρισμού, Εξωστρέφειας,  Καινοτομίας, Διαφάνειας και Προγραμματισμού "έκλεισε" έγκαιρα το χώρο της στη μεγάλη Επιμελητηριακή Έκθεση της Πελοποννήσου και προετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει ένα καλαίσθητο περίπτερο που θα αγκαλιάσει όλο τον εμπορικό κόσμο της Νότιας Κυνουρίας.

Στο πλαίσιο αυτής της συντονισμένης προσπάθειας προβολής του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Δολιανίτης καλεί όλους τους επιχειρηματίες του Δήμου αλλά και όλους τους τοπικούς Συλλόγους να στείλουν όποιο διαφημιστικό υλικό διαθέτουν (ή που θα ετοιμάσουν) προκειμένου να συμπεριληφθούν στο υλικό που θα διανέμεται στο περίπτερο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρθουν σε επαφή και να ενημερώσουν έγκαιρα το γραφείο της Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Σιμόνας Τσούκα για το διαφημιστικό υλικό που διαθέτουν για να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία και η ένταξή του στο γενικότερο προγραμματισμό προβολής του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του Δήμου Νότιας Κυνουριας στην PELOPONNISOS EXPO 2024 ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Δολιανίτης δήλωσε τα εξής: " Με στόχο την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την προβολή του Δήμου μας συμμετέχουμε δυναμικά φέτος - με δικό μας περίπτερο - στην έκθεση των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου στηρίζοντας αυτή την πρωτοβουλία  αλλά ενισχύοντας έμπρακτα και τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας. Καλώ όλους τους συνδημότες μας επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία προβολής των επιχειρήσεων τους που τους προσφέρει δωρεάν ο Δήμος. Εύχομαι στους διοργανωτές της έκθεσης καλή επιτυχία και στους επιχειρηματίες - εκθέτες καλές δουλειές. Εμείς θα είμαστε εκεί για να αναδείξουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας αλλά και όλα τα ποιοτικά μας αγροτικά προϊόντα με σύμμαχο και πολύτιμο συνεργάτη τον εμπορικό μας κόσμο".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...