Menu
RSS
Σάββατο, 20/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Νότιας Κυνουρίας για Λυσίκατο: "Γιατί δεν θέλει αγώνες beach volley στην Πλάκα Λεωνιδίου; Μήπως έχει κάτι με τους επιχειρηματίες της περιοχής"

Δήμος Νότιας Κυνουρίας για Λυσίκατο: "Γιατί δεν θέλει αγώνες beach volley στην Πλάκα Λεωνιδίου; Μήπως έχει κάτι με τους επιχειρηματίες της περιοχής"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΥΣΙΚΑΤΟΥ

Λεωνίδιο 19/6/24

ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΥΣΙΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε ότι σε αυτή τη "Νέα Πορεία" για το Δήμο μας θα κινηθούμε πάντα με διαφάνεια, εξωστρέφεια και φυσικά μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας. 

Στο πνεύμα αυτό δεν μας εξέπληξε η "ανακοίνωση - καταγγελία" της παράταξης του πρώην Δημάρχου Χαράλαμπου Λυσίκατου για το θέμα της διοργάνωσης επίσημων αγώνων beach volley στην παραλία της Πλάκας Λεωνιδίου.

Αυτό όμως που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο πρώην Δήμαρχος υιοθετεί με μεγάλη ευκολία φήμες και αβάσιμες πληροφορίες περί μη αδειοδότησης των αγώνων. Αντί να χαιρετίσει τη συνεργασία του Δήμου μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Beach Volley) και να χαρεί που επιτέλους  στον τόπο μας διεξάγονται τέτοιου επιπέδου αγώνες αυτός προσπαθεί να μειώσει το μέγεθος της επιτυχίας της Δημοτικής Αρχής και να υπονομεύσει τους αγώνες λίγες μέρες πριν την έναρξή τους!

Αν και νέος άνθρωπος αποδεικνύει καθημερινά ότι παραμένει εγκλωβισμένος σε μια παλαιοκομματική νοοτροπία και κινείται πάντα με στόχο να κερδίσει μικροπολιτικά οφέλη. Έτσι θεωρεί ότι δικαιολογεί την παρουσία του  στη θέση του επικεφαλής στα έδρανα της μειοψηφίας,

Δεν έχει καταλάβει ο κ. Λυσίκατος ότι για τη διοργάνωση αυτών των αγώνων ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας έχει μειώσει τα έξοδα στο ελάχιστο αφού έγκαιρα έχει εξασφαλίσει χορηγίες από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Τον διαβεβαιώνουμε ότι εμείς νοιαζόμαστε περισσότερο από τον καθένα για τα οικονομικά του Δήμου και κινούμαστε πάντα με γνώμονα τη χρηστή διαχείριση του δημοτικού χρήματος και φυσικά το κοινό καλό, 

Τον ρωτάμε λοιπόν ευθέως:

- Γιατί δεν θέλει να γίνουν οι αγώνες beach volley στην Πλάκα Λεωνιδίου; Μήπως έχει κάτι με τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής.

- Γιατί καταψήφισε τον προϋπολογισμό των αγώνων αφού ήξερε την προσπάθειά μας για εξεύρεση νέων πόρων που δεν θα βαρύνουν τα οικονομικά του Δήμου;

- Γιατί καταγγέλλει χωρίς λόγο τη Δημοτική Αρχή για το θέμα της αδειοδότησης των αγώνων αφού ξέρει πολύ καλά ότι έχουν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες;

Περιμένοντας τον κ. Λυσίκατο να απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις τον ενημερώνουμε ότι έχουμε στη διάθεσή μας όλες τις απαραίτητες άδειες για την τέλεση των επίσημων αγώνων Beach Volley που θα διεξαχθούν στον τόπο μας και τον καλούμε να τιμήσει με την παρουσία του αυτή την επίσημη συνεργασία του Δήμου μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Beach Volley) τονίζοντάς του ότι αυτή η συνεργασία θα έχει συνέχεια και έτσι στο άμεσο μέλλον θα μας δοθεί η ευκαιρία να διοργανώσουμε ανάλογους αγώνες στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙς ΑΔΕΙΕΣ ΓΤ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΊΤΕ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...