Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη στο Λεωνίδιο (vd)
Το απόγευμα της Κυριακής 10 Αυγούστου 2025, το Λεωνίδιο φιλοξένησε μια δυναμική συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό. Κάτοικοι της περιοχής, αλλά και επισκέπτες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ειρηνική διαμαρτυρία, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στον αγώνα για ελευθερία και δικαιοσύνη στην Παλαιστίνη.
Η πορεία ξεκίνησε από το κέντρο της περιοχής, με τους συμμετέχοντες να κρατούν σημαίες και πανό, στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας και της καταπίεσης. Η εκδήλωση κύλησε σε κλίμα ηρεμίας και ενότητας, με τους διαδηλωτές να περπατούν στους γραφικούς δρόμους του Λεωνιδίου, καταχειροκροτούμενοι από περαστικούς.
Η κινητοποίηση αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο κύμα εκδηλώσεων αλληλεγγύης που πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αποδεικνύοντας πως η φωνή υπέρ της ειρήνης δεν γνωρίζει γεωγραφικά σύνορα.
Σχετικά Άρθρα
- Το Γυμνάσιο Άστρους βραβεύεται με την Πράσινη σημαία των Οικολογικών Σχολείων
- Το πρόγραμμα για τις Ιερές Ακολουθίες στη Μονή Καλτεζών
- Δύσκολο βράδυ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τον Αστέρα Τρίπολης
- Κούλης για το δυστύχημα με τον θάνατο του 67ρονου Θεόδωρου Δούρου στο Σπάθαρι: "Δυσαναπλήρωτο κενό για τη σύζυγο, τα τρία παιδιά και τα εγγόνια του"
- Κατρίνης: "Η κυβέρνηση έβαλε οριστικό τέλος στον οδικό άξονα Αρχαίας Ολυμπίας-Βυτίνας-Τρίπολης"
10 σχόλια
-
Εδώ ύψωσε ο αλληλέγγυος δήμαρχος Γορτυνίας σημαία της Παλαιστίνης και θα γίνει χαμουλης και στο Λεβίδι;
-
"αναρχοκουμουνια δυσφιμισι για το λεονιδιο"....γραφει ο άλλος.Εντάξει,δικαιωμά του....ρε γαμωτο....να βάλουμε τα γελια ή τα κλάματα?
-
Οι μπουτούδες του Αλέξη σε νέα έκδοση. Και όπως πάντα μούγκα για τα εγκλήματα της δικής τους μεριάς, μόνο για τα εγκλήματα των άλλων μιλάνε. Όπως τότε με τη Μυρτώ που της έλιωσε το κεφάλι ο "επενδυτής".
-
Αυτά τα κοπρόσκυλα που έκαναν αυτή τον εκδήλωση είναι οι ίδιοι άμα τους έβαζες να παρελάσουν για τον Ελλάδα κανένας δεν θα ερχόταν αναρχοκουμουνια δυσφιμισι για το λεονιδιο
-
09:16 Ρε αγράμματο στυλιαρι τι θέλεις καί πολεμάς να γράψεις σχόλια;; Κάτι τέτοιοι δεξιοί σάν καί σένα μάς άφησαν 50 χρόνια πίσω. Άξεστοι καί ακαλλιέργητοι!!
-
01:01 Σαν τέτοιος που είσαι θα έπρεπε να ξέρεις και πώς γράφεται
-
Πολλά μπράβο!! Εκεί πεθαίνουν κάθε μέρα μικρά παιδάκια από τήν πείνα καί τίς μπόμπες. Κάνουμε ότι δεν βλέπουμε καί πολλοί αλλάζουν κανάλι, γιατί δεν "αντέχουν"!!! Κατά τα άλλα πάνε καί κάνουν μεγάλους σταυρούς στην εκκλησία γιατί νομίζουν ότι ο Θεός είναι....... τσοπάνης καί δεν τιμωρεί την υποκρισία!!!
-
Κομμουνιστές και συριζεει ι καταστροφή τις. Ελλαδοσ
-
ξεπλένυδες !
-
Αφου οι ξενόδουλοι μετακινούμενοι τρομοκρατολάγνοι μαγάρισαν και το Λεωνίδιο, μάλλον Ρωμιέ δεν έχεις σωτηρία....






