Κατέβασε νερό ο χείμαρρος "Πρεγασιώτης" στον Τυρό (vd)
Ο Τυρός Αρκαδίας βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπος με έντονα πλημμυρικά φαινόμενα μετά το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας.
Ο χείμαρρος Πρεγασιώτης, που περνά από την περιοχή, κατέβασε ποσότητες νερού, προκαλώντας πλημμυρικά φαινόμενα στους κεντρικούς δρόμους.
Σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, οι πεζοί δυσκολεύονταν να μετακινηθούν, καθώς δεν υπάρχουν πεζογέφυρες για να αποφύγουν τις πλημμυρισμένες περιοχές.
Πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα κατά τη διάρκεια θαλασσοταραχών, όταν τα νερά της θάλασσας εισχωρούν στην ξηρά, λόγω του χαμηλού υψομέτρου του δρόμου. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών.
Σχετικά Άρθρα
- 85 Κορυφαίοι Οδηγοί έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη στην 19η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου!
- Γορτυνία | Προς χαρακτηρισμό ως μνημείων τα γλυπτά του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ και του Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Δημητσάνα
- Γορτυνία | Ομόφωνη αποδοχή για τις εργασίες αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Βυτίνας μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»
- Γορτυνία - Ζημιές από την κακοκαιρία | Ομόφωνη έγκριση για χρηματοδότηση 1,5 εκατ. € – «Οι ανάγκες μας είναι 7,5 εκατ. ευρώ»
- Ενός λεπτού σιγή στο δημοτικό συμβούλιο Γορτυνίας για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Λαγκαδίων Θεόδωρου Δημητρακόπουλου






