Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού για τον Γιάννη Κότσυφα: "Συνέβαλε καθοριστικά στην πρόοδο του Τυρού"
Συλλυπητήριο Μήνυμα
Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Ιωάννη Κότσυφα, πρώην Δήμαρχο Τυροσαπουνακαίικων κι επί χρόνια ενεργό μέλος του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.
Ο Ιωάννης Κότσυφας δεν υπήρξε μόνο ένας άξιος αυτοδιοικητικός, αλλά ένας άνθρωπος που αγάπησε βαθιά τον τόπο του και τους ανθρώπους του. Με όραμα, επιμονή και αφοσίωση, συνέβαλε καθοριστικά στην πρόοδο του Τυρού, αφήνοντας πίσω του έργα που συνεχίζουν να ζουν και να μας ενώνουν.
Η πλατεία της Αγίας Μαρίνας και το Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» δεν είναι απλώς υποδομές αλλά είναι χώροι πολιτισμού, συνάντησης και δημιουργίας. Εκεί πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και του Συλλόγου μας, εκεί χτυπά η καρδιά της πολιτιστικής ζωής του τόπου μας. Κάθε δράση στους χώρους αυτούς αποτελεί και μια σιωπηλή ευχαριστία στη δική του προσφορά.
Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.Αιωνία του η μνήμη.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου
Σχετικά Άρθρα
- Δρομείς κάθε ηλικίας στα Στριφτομπόλια 2026 (εικόνες - βίντεο)
- Το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους ολοκλήρωσε με επιτυχία τις παραστάσεις «Άρωμα Τσέχωφ» (εικόνες)
- Συγχαρητήρια Γιαννακούρα για τη ΓορτΥγεία και τις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Κοντοβάζαινα (εικόνες)
- Στέφθηκε πρωταθλητής Α΄ Αρκαδίας ο Πανθυρεατικός (εικόνες - βίντεο)
- Το Σωματείο Εργαζομένων για την Πρωτομαγιά στην πλατεία Πετρινού






