Με επιτυχία το Εργαστήρι Αερόστατου στη Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 15 Μαρτίου στη Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο το «Εργαστήρι Αερόστατου», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν αερόστατα και στη συνέχεια να τα πετάξουν στον ουρανό, ζώντας από κοντά τη χαρά και τη μαγεία του παραδοσιακού αυτού εθίμου.

Στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιήθηκε ομιλία από την Ελένη Μάνου για τα πασχαλινά έθιμα του Λεωνιδίου.

Το έθιμο των αερόστατων αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά έθιμα της περιοχής. Το βράδυ της Ανάστασης, εκατοντάδες χειροποίητα αερόστατα φωτίζουν τον ουρανό του Λεωνιδίου, δημιουργώντας ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα.
Περισσότερα διαβάστε στο https://leonidio24.gr
Σχετικά Άρθρα
- Πρόκριση στον τελικό για την ομάδα των παμπαίδων U14 του ΣΕΦΑ Αρκαδικού
- Οι Water Striders στο 11th TRIPolis Rock Festival!
- Έναν σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή δώρισε η ΕΣΕΕ στον Εμπορικό Σύλλογο Μεγαλόπολης
- Ασημένια η Νίκη Καλασούντα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (Νότιος όμιλος Χαλκίδα)!
- Σημαντικές διακρίσεις για τον Ποδηλατικό Όμιλο Τρίπολης στο GP Brno της Τσεχίας! (εικόνες)






