Με επιτυχία το Εργαστήρι Αερόστατου στη Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 15 Μαρτίου στη Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο το «Εργαστήρι Αερόστατου», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν αερόστατα και στη συνέχεια να τα πετάξουν στον ουρανό, ζώντας από κοντά τη χαρά και τη μαγεία του παραδοσιακού αυτού εθίμου.

Στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιήθηκε ομιλία από την Ελένη Μάνου για τα πασχαλινά έθιμα του Λεωνιδίου.

Το έθιμο των αερόστατων αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά έθιμα της περιοχής. Το βράδυ της Ανάστασης, εκατοντάδες χειροποίητα αερόστατα φωτίζουν τον ουρανό του Λεωνιδίου, δημιουργώντας ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα.
Περισσότερα διαβάστε στο https://leonidio24.gr
Σχετικά Άρθρα
- Καταγγελία για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη | "Υπάρχουν ΜΟΝΟ 12 εξαντλημένοι φαντάροι-Σκλάβοι για να τα κάνουν όλα!"
- Παπαθανάσης για τις φυλακές Μεγαλόπολης: "Θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να ενισχύσει την τοπική οικονομία"
- Μητσοτάκης από τη Μεγαλόπολη | Επένδυση 130 εκατ. ευρώ στην υδροπονία – Αναφορά για 500 θέσεις εργασίας!
- Μεγαλόπολη - Υπογράφτηκε η σύμβαση για τις φυλακές | Μητσοτάκης: «Είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι η πόλη δεν θα σβήσει μετά τον λιγνίτη»
- Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Δημαρχείο Μεγαλόπολης κατά την άφιξη Μητσοτάκη! (vd)






