Συναγερμός για φόλες στη Νότια Κυνουρία – Προσοχή σε κατοικίδια και αδέσποτα
Προσοχή συνιστάται σε κατοίκους και επισκέπτες του Λεωνιδίου, καθώς καταγράφηκαν νέες αναφορές για φόλες στην περιοχή του Μύλου – Αγίου Νεκταρίου, αλλά και στον δρόμο προς την Ιερά Μονή Έλωνας.
Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις βόλτες και να επιτηρούν συνεχώς τα ζώα τους, καθώς τα δηλητηριασμένα δολώματα αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για κατοικίδια και αδέσποτα.
Σχετικά Άρθρα
- 18η Έκθεση αγροτικών προϊόντων-Γιορτή ρίγανης στον Κοκκορά Γορτυνίας
- Μητροποίτης Νικηφόρος: "Από τη Στεμνίτσα, ας υποσχεθούμε ότι θα παραμείνουμε άξιοι κληρονόμοι εκείνων που θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς ελεύθεροι"
- "Έφυγε" ο τέως Περιφερειακού Διευθυντή του ΙΚΑ, Αναστάσιος Καλαμαράς - Την Τρίτη η κηδεία στην Τρίπολη
- Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Η επένδυση στη γνώση και στους ανθρώπους της υγείας είναι αναγκαιότητα»
- Η Μεγάλη Κορύφωση ενός Κινηματογραφικού Οράματος: Το Φεστιβάλ «Τέμενος 2026» στη Λυσσαρέα Γορτυνίας (17 – 21 Ιουνίου)






