Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαρία Μενούνος | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της στον Άκοβο Αρκαδίας και τα βίντεο με τους γονείς της!

Μαρία Μενούνος | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της στον Άκοβο Αρκαδίας και τα βίντεο με τους γονείς της!

«Αν μπορούσα να ξαναζήσω μια μέρα της ζωής μου, αυτή θα ήταν η ημέρα του γάμου μου», έγραψε στο Instagram η Μαρία Μενούνος, σε ένα post με αδημοσίευετες φωτογραφίες και video από τη γαμήλια τελετή και τις προετοιμασίες για αυτή στο χωριό της, Άκοβο Αρκαδίας.

Για την επέτειο των τριών ετών από τον γάμο της με τον Keven Undergaro η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανήρτησε στιγμιότυπα από την ξεχωριστή της ημέρα, εξηγώντας πως το ζευγάρι ήθελε να έχει 4 κουμπάρους. Ειδικότερα, η Menounos ανέβασε διάφορα βίντεο με τον πατέρα της και τη μητέρα της, την οποία έχασε πριν από λίγους μήνες ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο, αλλά και τους φίλους της στη διάρκεια της δεξίωσης, αλλά και πριν από αυτή.

«Πήρε μόνο 20 χρόνια για να το κάνουμε (σ.σ. εννοεί τον γάμο). Και το γεγονός πως και οι δυο μου γονείς είχαν τη δυνατότητα να είναι εκεί και να γιορτάσουν και να βιώσουν την εμπειρία, σημαίνει τα πάντα για μένα. Είμαι για πάντα ευγνώμων για όλους τους κουμπάρους μας Σωτήρη, Δημήτρη, Μαριέττα, Λέοντα (η δική μας βερσιόν του best man/maid of honor – και ναι θέλαμε 4) για όλα όσα έκαναν για να κάνουν αυτή την ημέρα τόσο ξεχωριστή».

«Αν αναρωτιέστε τι μου ψιθύρισε η μαμά μου στα ελληνικά, μου είπε πως αν τη δω να κλαίει, είναι δάκρυα χαράς. Δύσκολο να το βλέπω τώρα, όμως, είμαι ευγνώμων που μοιραστήκαμε αυτή τη στιγμή». Το ζευγάρι πέρα από τη θρησκευτική τελετή στην Ελλάδα, είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2017 on camera με τον παρουσιαστή Steve Harvey να έχει το ρόλο του τελετάρχη στο γάμο τους.

Στην τελετή που έγινε στον Άκοβο, στη Φαλαισία της Αρκαδίας, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα  off the shoulder νυφικό από μεταξωτή οργάντζα με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι και το πέπλο από μεταξωτό τούλι με λουλούδια, εμπλουτισμένο με λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι, της Σίλιας Κριθαριώτη.

https://www.marieclaire.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...