Στη Μελβούρνη ο Βλάσης - Με ρίγη συγκίνησης παρακολούθησε την παρέλαση!
Με ρίγη συγκίνησης ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης παρακολούθησε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας την παρέλαση για την 203η επέτειο της 25ης Μαρτίου.
"Εκατοντάδες νέοι, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας συμπατριώτες μας, παρέλασαν με υπερηφάνεια τιμώντας τη μνήμη των προγόνων μας και μεταφέροντας ισχυρό το μήνυμα πως οι Έλληνες με ενότητα, ομοψυχία και αποφασιστικότητα μπορούμε να κερδίσουμε κάθε μάχη" σημείωσε ανάρτησή του.
Σχετικά Άρθρα
- Ανακοίνωση για υποχρεώσεις κτηνοτρόφων σχετικά με την κατάθεση απογραφής του ζωικού πληθυσμού
- Ζημιές με βρισιές και απρεπείς ζωγραφιές στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Τρίπολης - "Κανένας σεβασμός, καταδικαστέες ενέργειες"
- Χριστουγεννιάτικο χωριό στις Ρίζες Τεγέας!
- Κατολισθήσεις στα Λαγκάδια | Επικαιροποίηθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης για έργα 1.000.000 €
- Δικογραφία κατά δύο συνδικαλιστών του αγροτικού τομέα για το μπλόκο στην "Κορίνθου - Πατρών"
2 σχόλια
-
ΠΑΛΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο HAPPY TRAVELLER ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΗ
-
θα πρέπει να ξεπαραδιάστηκε, ε ;






