Στα γραφεία της ελληνικής κοινότητας στη Μελβούρνη ο Βλάσης (εικόνες)

Τα γραφεία της ελληνικής κοινότητας στη Μελβούρνη επισκέφθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, μαζί με πλήθος Ελλήνων ομογενών.
Σε ανάρτησή του, αναφέρει: "Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας Βασίλη Παπαστεργιάδη για την τιμητική πλακέτα που μου απένειμε.
Στην εκδήλωση είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω για τις σχέσεις Ελλάδας-Αυστραλίας, μεταξύ άλλων, με τον Υπουργό του Εθνικού Προγράμματος Ασφάλισης Αναπηρίας της Αυστραλίας, Bill Shorten, τον Προέδρο της κοινής Επιτροπής Πληροφοριών & Ασφάλειας, Βουλευτή Peter Khalil και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Βικτώρια Βουλευτή John Pesutto."
Σχετικά Άρθρα
- Κατσίπος: "Εξαιρετικό παράδειγμα η συνεργασία μας με τον Κώστα Τζιούμη - Μέσα από συνέργειες, παραδίδουμε σημαντικά έργα στις τοπικές κοινωνίες"
- Ανησυχία για την ξήρανση ελάτων στον Πάρνωνα | Επιστολή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος
- Πότε θα έρθει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη για το Κύπελλο Ελλάδος!
- Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το τμήμα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης
- Μεγάλη συναυλία αφιέρωμα για τον Μίκη στην Τρίπολη - Θα τραγουδήσει ο Κώστας Μακεδόνας!
1 σχόλιο
-
Καλοκαιράκι μύρισε και άρχισε τις βόλτες