Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ρεβελιώτης: «Ντροπή στην Κυβέρνηση για την μη στελέχωση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου με προσωπικό»!

Ρεβελιώτης: «Ντροπή στην Κυβέρνηση για την μη στελέχωση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου με προσωπικό»!

Με αφορμή ανάρτηση του «Καλημέρα Αρκαδία» (Αυτή είναι η αλήθεια – Τραγικές οι ελλείψεις γιατρών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο), ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής Γιώργος Ρεβελιώτης –με δήλωσή του, μέσα από ιστοσελίδα κοινωνικού δικτύου, απαιτεί από την Ελληνική Κυβέρνηση να στελεχώσει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο !

Ειδικότερα, γράφει: «Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής διαφωνεί με τα μέσα με τα οποία η Ελληνική Κυβέρνηση χειρίζεται τα θέματα Υγείας της χώρας.

Παρ’όλο που η Παναρκαδική Ομοσπονδία έχτισε το Νοσοκομείο (1947-1951) και στην συνέχεια ενοικίασε τον χώρο στο Ελληνικό κράτος, και αφού εμπιστεύτηκε ότι θα τηρούσε την ευχή των προγόνων μας για μια αρίστης ποιότητας περίθαλψη των Αρκάδων, τη σήμερον ημέρα ουδεμία προσπάθεια γίνεται για χρήση του Νοσοκομείου στο μέγιστο δυνατό, από το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Ντροπή στην Ελληνική Κυβέρνηση για την μη στελέχωση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου με Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και όλων των Ελληνικών Νοσοκομείων. Η Ομοσπονδία κρίνει την τακτική αυτή ως παράβαση της εμπιστοσύνης που τους έδειξε ο λαός της Ελλάδας, ως παράβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών για πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς και παράβαση του συμβουλίου μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής.

Σαν ιδιοκτήτες του Νοσοκομείου και του περιβάλλοντα χώρου, η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής απαιτεί από την Ελληνική Κυβέρνηση να στελεχώσει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο καθώς και όλα τα Νοσοκομεία της χώρας με Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό άμεσα και ανάλογα με τις ανάγκες.

Γεώργιος Ν. Ρεβελιώτης
Ύπατος Πρόεδρος Παναρκαδικής
Ομοσπονδίας Αμερικής»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...