Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πύργος | Aπειλητικό γκράφιτι με αίμα στο κτίριο της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας

Πύργος | Aπειλητικό γκράφιτι με αίμα στο κτίριο της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία στον Πύργο, μετά τα άκρως περίεργα ευρήματα που εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας. Γκράφιτι από αίμα σε πόρτες και τοίχους και κηλίδες αίματος στα σκαλοπάτια, έξω από το χώρο του ΚΑΠΗ που στεγάζεται και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Νωρίς το πρωί περίοικος αντιλήφθηκε τις κηλίδες αίματος και ενημέρωσε τις αρχές. Τα ευρήματα δημιουργούσαν την αίσθηση πως κάποιος είχε μαχαιρωθεί και είχε χάσει αρκετό αίμα. Άμεσα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας βρέθηκαν στην περιοχή και την ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή, αναζητώντας περαιτέρω στοιχεία.

Παράλληλα, αναζητήθηκε στα νοσοκομεία του νομού ή σε γιατρούς αν έχει μεταφερθεί εκεί κάποιος που έχει τραυματιστεί, πιθανότατα σε συμπλοκή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Οι Αρχές εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανό οι κηλίδες αίματος να μην ανήκουν σε άνθρωπο, αλλά κάποιος να χρησιμοποίησε κάποιο ζώο για να γράψει στους τοίχους συγκεκριμένα συνθήματα, όπως το 1.3.1.2. που μεταφράζεται σε A.C.A.B. και εκλαμβάνεται ως υβριστικό για τους αστυνομικούς.

Σε κάθε περίπτωση όλη αυτή η κατάσταση προκαλεί ανησυχία για το ποιος θα μπορούσε να σκοτώσει ένα ζώο και με το αίμα του να γράψει συνθήματα σε τοίχους. Η έρευνα συνεχίζεται και εργαστηριακά, ώστε να υπάρξει επιβεβαίωση ή μη για το αν το αίμα προέρχεται από άνθρωπο ή από ζώο, ενώ αναζητούνται και άλλα στοιχεία.

g1.jpg

g2.jpg

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...