Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ειρωνική ανακοίνωση από την παράταξη Τατούλη για τον Μητσοτάκη: "Τον καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα"

Ειρωνική ανακοίνωση από την παράταξη Τατούλη για τον Μητσοτάκη: "Τον καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα"

Με ειρωνικό ύφος η παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" του τέως Περιφερειάρχη και νυν επικεφαλής της μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου, Πέτρου Τατούλη, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ... καλωσορίζει στην πραγματικότητα τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τις εξελίξεις για το έργο ΣΔΙΤ της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων. Η παράταξη Τατούλη επιρρίπτει ευθύνες στον κ. Μητσοτάκη και στη ΝΔ για την καθυστέρηση υλοποίησης αυτού του έργου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση...

Δελτίο Τύπου

«ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

 

«Καλωσορίζουμε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην πραγματικότητα και χαιρόμαστε που αναγνωρίζει επιτέλους ότι το έργο διαχείρισης των στερεών αποβλήτων Πελοποννήσου φέρει υπογραφή του Πέτρου Τατούλη και της ομάδας του»

Καλωσορίζουμε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην πραγματικότητα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που εγκαταλείπει τα ψέματα και τον λαϊκισμό, αναγνωρίζοντας την ολοκλήρωση από την περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη όλων των διαδικασιών του έργου  διαχείρισης στερεών αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου. Με αυτήν την παραδοχή η «Νέα Πελοπόννησος» και ο Πέτρος Τατούλης σχολίασαν τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του τελευταίου στην Ήπειρο, όπου περιηγήθηκε στη μονάδα διαχείρισης αποβλήτων.

 

«Η ΝΔ του Μητσοτάκη, του Σαμαρά και ο εκλεκτός τους Παναγιώτης Νίκας καθυστέρησαν πάνω από μια τετραετία το έργο»

 

Ωστόσο, πρέπει οι πολίτες πάντοτε να θυμούνται:

 Τον Μάρτιο του 2017 ήταν σύσσωμοι οι δέκα βουλευτές της ΝΔ στην Πελοπόννησο, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του Μάκη Βορίδη, που επιχείρησαν με ερώτηση τους στην Βουλή να δημιουργήσουν προβλήματα στην εξέλιξη του έργου, με ψέματα και διαστρεβλώσεις .

Από κοινού με την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τον Δεκέμβριο του 2017, η ΝΔ ψήφισε στο Κοινοβούλιο τροπολογία που δημιουργούσε τεράστιες  χρονοτριβές στο έργο.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι και τις εκλογές, η ΝΔ άσκησε αφόρητες πιέσεις σε περιφερειακούς συμβούλους της Πελοποννήσου να μην προσέλθουν στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να μην μπορέσουν να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις.

Όσο δε, για τον εκλεκτό περιφερειάρχη του κ. Μητσοτάκη, Παναγιώτη Νίκα, ήταν ο βασικός υπεύθυνος της πρώτης διετούς καθυστέρησης του έργου, αφού ως δήμαρχος Καλαμάτας ανέθεσε 7 εκατομμύρια ευρώ σε σκουπιδομεταφορές που κατέληγαν στο δάσος της Φολόης, υπόθεση για την οποία ουδέποτε έχει απαντήσει πού πήγαν τα λεφτά.

«Αυτό το έργο, που πολεμήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις  μέχρι που αναγκάστηκαν να το υποστηρίξουν όλοι, φέρει την σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του. Ανήκει στην Πελοπόννησο»

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν:

Αυτό το έργο φέρει από την αρχή μέχρι το τέλος την σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του. Πολεμήθηκε δε διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις , αναδεικνύοντας την έμφυτη παθογένεια που διατρέχει την ραχοκοκαλιά του νοσηρού πολιτικού συστήματος αυτής της χώρας. Η άγνοια, η διαπλοκή με τα συμφέροντα  και ο αυτοσκοπός που δεν είναι τίποτε άλλο από την αναρρίχηση στην εξουσία,  ορίζουν την προμνημονιακή αλλά και την μεταμνημονιακή Ελλάδα. Στην Πελοπόννησο, θα διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού  το έργο μας  και την αναπτυξιακή προοπτική. Ενώ θα κρατήσουμε ακόμη ψηλότερα, και την σημαντική πολιτική μας κατάκτηση, να είμαστε πάντα η φωνή της δυναμικής εκείνης κοινωνικής πλειοψηφίας που αντιστέκεται στον κομματισμό και το αλισβερίσι, αναζητώντας μια νέα εποχή στο πολιτικό σύστημα.

Κύριε Μητσοτάκη, τα ψέματα έχουν κοντά πόδια και η αλήθεια βγαίνει αργά ή γρήγορα στο ξέφωτο της πραγματικής ζωής.

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Να το ξαναπώ . Τατούλης είναι ΕΝΑΣ . Ναι και από χωριό.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ κλάμα στο .....Τατουλοχωριό !!!!!!!

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιοι γλύφουν εκεί που .... έφτυναν.........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Αξιωματική αντιπολίτευση είναι η Νέα Πελοπόννησος με επικεφαλής τον ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ . Και στα Δημοκρατικά κράτη η αντιπολίτευση διασφαλίζει τη λειτουργία του δημοκρατικου πολιτεύματος .

  • Αρκαδικός Φάρος
    Αρκαδικός Φάρος Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον ο ηττημένος ΠΡΩΗΝ Περιφερειάρχης θα πρέπει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα που είναι μία:ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και όσο πιο γρήγορα καταλάβει το ΓΙΑΤΙ τις έχασε τόσο καλύτερα για τον ίδιο!!!ΕΧΑΣΕΣ ΠΕΤΡΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΥΡΙΟΙ ! ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ
    Π Ε Τ Ρ Ο Υ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η . ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟ .

  • ΡΕ  ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ
    ΡΕ ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    8,5 ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ ΟΙ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΤΗς ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗς ΑΡΧΉΣ δε μπόρεσαν να στρωσουν το έργο τα κανανε μανταρα και τωρα βγαίνουν και από πάνω και ζητάνε και τα ρέστα ! Δεν μπόρεσαν ουτε καν το βασικό να εξασφαλισουν τη γη στην Παλαιόχουνη, χωρίς προσ'υμφωνα, χωρίς τίτλους και μιλάνε και από πάνω ! Εγκαλούν όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους. Μιλάμε για πολύ ανικανους ανθρωπους. Τώρα τους φταιει ο Νίκας, ο Μητσοτακης, ο Σαμαράς και τα .....ρούχα τους !!! Αντε από δω κοιμισμένοι που θέλατε και άλλη τετραετία !!!! κριθαροκίνητοι !!!

  • Μαλ... αναγνώστης
    Μαλ... αναγνώστης Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι ειρωνικές παρατηρήσεις στο Μητσοτάκη!Τελος.Ο,τι κ να λέει όλοι σούζα!Ετσι πρέπει Κώστα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...