Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Σπόντες" Τατούλη για αναθέσεις σε τηλεοπτικά κανάλια - Νίκας: "Εγώ τηρώ το νόμο. Εσείς κάνατε εκλογές, στηρίζοντας συγκεκριμένα ΜΜΕ" (vd)

"Σπόντες" Τατούλη για αναθέσεις σε τηλεοπτικά κανάλια - Νίκας: "Εγώ τηρώ το νόμο. Εσείς κάνατε εκλογές, στηρίζοντας συγκεκριμένα ΜΜΕ" (vd)

Δύο απευθείας αναθέσεις της περιφερειακής αρχής σε ΜΜΕ για τις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου «άνοιξαν» κόντρα ανάμεσα σε Νίκα και Τατούλη.

Η μία απόφαση αφορά τη ζωντανή μετάδοση (live streaming) των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω Διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο για απεριόριστους χρήστες με ποιότητα μετάδοσης HD. Η μετάδοση θα υποστηρίζει δυνατότητα ενσωμάτωσης του player με embed σελίδα τύπου html σε οποιοδήποτε web site το επιθυμεί οπωσδήποτε στον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και τη λήψη από κινητές συσκευές IOS/APPLE &ANDROID. Η συνεδρίαση θα αναρτάται μετά την λήξη της στον επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η άλλη απόφαση αφορά την παροχή υπηρεσιών για την μαγνητοσκόπηση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου με παραγωγή Broadcast.

Και οι δύο αποφάσεις έχουν χρονικό ορίζοντα την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Ο κ. Τατούλης άσκησε κριτική στην νυν διοίκηση της Περιφέρειας, λέγοντας ότι «Η σημερινή περιφερειακή αρχή έδωσε δυο αναθέσεις. Η μια για τη βιντεοσκόπηση και η άλλη η ηλεκτρονική μεταφορά των συνεδριάσεων.

Επί των δικών μας ημερών, δεν υπήρχε καμία ανάθεση.»

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, έδωσε άμεσα απαντήσεις.

«Εγώ τηρώ το νόμο. Έγιναν αναθέσεις σε δύο κανάλια για απευθείας μετάδοση με το χαμηλότερο τίμημα. Είναι τα κανάλια με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα.

Ξεφυλλίζοντας διαπίστωνα έργο τάδε 100.000 ευρώ, 30000 σε εφημερίδες και κανάλια. Ευθεία υποστήριξη συγκεκριμένων εφημερίδων και συγκεκριμένων καναλιών.

Και μου λέτε ότι δώσαμε 24.000 ευρώ νόμιμα σε δύο κανάλια που έχουν τη μεγαλύτερη θεαματικότητα. Το ένα είναι το Best και το άλλο είναι το Super.

Όταν μιλάμε για αναθέσεις και όταν μιλάμε για στήριξη καναλιών για εφημερίδων, τις εκλογές έτσι τις κάνατε σε επίπεδο ΜΜΕ και μιλάτε για εμάς.»

 

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ TV SUPER TOY KAΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ BEST TV ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ , ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ .ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΑ .. . . . ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...