Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παραλίγο να ... ξεφύγει η κατάσταση στο περιφερειακό συμβούλιο - Δείτε το βίντεο με την ένταση στη διακοπή της συνεδρίασης! (vd)

Παραλίγο να ... ξεφύγει η κατάσταση στο περιφερειακό συμβούλιο - Δείτε το βίντεο με την ένταση στη διακοπή της συνεδρίασης! (vd)

Ένα βίντεο από τη στιγμή της διακοπής της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου έδωσε στη δημοσιότητα η "Αρκαδική Τηλεόραση".

Στο βίντεο φαίνεται ότι υπάρχουν πολύ έντονοι διάλογοι του τέως Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη (και άλλων στελεχών της Νέας Πελοποννήσου) με τον Θύμιο Κάππο του TV Super.

Τα πράγματα κάποια στιγμή πήγαν να ... ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, όμως οι ψυχραιμότεροι από τη μία και την άλλη πλευρά, παρενέβησαν και δεν συνέβη τίποτα άλλο, πέρα από έντονους διαλόγους.

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πω πω ξύδι. Δεν χωνεύει με τίποτα την ήττα η Τατουλοπαρέα...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @15:17 , ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ , ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΗΛΘΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ . Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ , ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑ , ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΑ ΛΙΜΑΝΙΑ . ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΡΟΥ . ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ( ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΣΤΡΟΣ, ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ - ΦΩΚΙΑΝΟΣ , ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ), ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ , ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ , ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΛΠ. ΚΛΠ. ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ , ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ , ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ . ΕΠ[ΙΣΗΣ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ . Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ . ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΜΑΚΑΡΙ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΗΤΑΝ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ !!! ΠΕΡΙ ΠΟΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΜΙΛΕΙΤΕ 14.55 !! οΥΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ. ΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ , ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ! ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΡΓΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ! ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΗ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟ. ΑΕΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΟΙ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΌΛΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΣΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΣ , ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ . ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ . . . . Κ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ , ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαι βεβαίως υπάρχουν και άλλα προσωπα αλλά μόνον 2 ειναι αυτά που φτιάχνουν την εικόνα η κ. Νικολάκου με τις φωνάρες της και ο άλλος ο συμβουλος από την Κορινθία ο φίλος του Πέτρου που κοπανάει το χερι στο τραπέζι που καθεται διπλα απο την Ντίνα. Εισαστε μια χαρουμενη ατμόσφαιρα Ντίνα γιατι να τον κρυψωμεν άλλωστε !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο πιο γρήγορα προσγειωθείτε αγαπητή Ντίνα στην πραγματικότητα τόσο το καλύτερο για τους θεσμούς, για εσάς και για το ΠΕΣΥ ! Τι προσπαθείτε να αποδείξετε στον Λαό της Πελοποννήσου ότι είσαστε άτρωτοι και δεν δεχόσαστε μύγα στο σπαθί σας. Τι περνάτε τον κόσμο για ζωντανά? Λες και δεν ξέρουμε την προηγούμενη συμπεριφορά σας όλων σας 9 χρόνια τώρα. Οποιος τολμούσε να πει κάτι εναντίον σας σας είτε Βουλευτής ήταν αυτός, είτε Δήμαρχος , είτε περιφερειακος συμβουλος του την πεφτατε σαν κομήτες ! Θυμόμαστε τις συμπειφορές απέναντι στον άλλο καυμενούλη τον Πατσαρίνο που σας αντιμετώπιζε με Ιώβειο υπομονή, απέναντι στον Αλευρά, απέναντι στον Γόντικα ! αυτή ήτανε η Δημοκρατική σας ευαισθησία ? Η σιωπή των αμνών !!! Πότε συζητήσατε δημοκρατικά και χωρίς ύβρεις και φωνασκίες? Πότε σεβαστήκατε τον πολιτικό σας αντίπαλο ! Και θέλετε σήμερα να το παίξετε και αναξιοπαθούντες !!!! Δεν σας αρέσει ο τρόπος που διευ΄θυνει την συζήτηση ο Σκατζός ? Μια χαρά σας αντιμετωπίζει. Όπως σας αξίζει ! Θέλατε να τρομάξετε το Γόντικα για να μην γίνεται ενοχλητικός ? Νομίζεται ότι θα ξεμπερδέψετε εύκολα με τους ελέγχους που έρχονται ? Μακάρι να μην υπάρχει τίποτα μεμπτό ! Όμως ο κοινωνικός έλεχγος και πόσο μάλλον ο έλεγχος από τους αιρετούς πρέπει να διευκολύνεται γιατί σαν πολίτες θέλουμε απαντήσεις σε όλα και εν τέλει καθαρός ουρανός δεν φοβάται τις αστραπές ! Ετσι δεν είναι ? Εσείς φοβόσαστε κάτι και ουρλιάζεται στα ΠΕΣΥ με μια αχαρακτίριστη συμπεριφορά ? Δεν σας νοιάζει ότι η αποτυχία του Νίκα θα είναι και αποτυχία όλης της Πελοποννήσου ? Μα εσείς λέτε ότι νοιαζόσαστε για την πρόοδο της Πελοποννήσου ! Ο τρόπος σας που φερόσαστε μάλλον θέλατε να μην γίνει τίποτα . Να ικανοποιήσετε απλά το καπρίτσιο σας. Γιατί δεν μάθατε να χάνετε , γιατί δεν πιστεύεται ποτέ τους θεσμούς. Μόνον ευατούληδες και παρτάκιδες είσαστε , Σας κρίνει όλη η κοινωνία αυτό δεν το έχετε καταλάβει? Αλλο αντιπολίτευση και άλλο χάβρα ! Είναι δυο διαφορετικά πράγματα! Συνεχίστε έτσι να γίνεται ακόμη πιο γραφικοί! Πόσο πιο χαμηλά ακόμη? έχετε ήδη ξεχωρίσει με τα καμώματα σας και οι πολίτες κρίνουν και καταδικάζουν με το δικό τους αλάνθαστο κριτήριο ! Καληνύχτα ..........

  • Ντινα
    Ντινα Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Αχ Αχ καημενουλη(α) ,χαίρομαι ιδιαίτερα που ενώ βλέπεις τόσα πρόσωπα στο βίντεο ,ασχολήθηκες μόνο μαζί μου στο σχόλιο !!!
    με κάνεις να αισθάνομαι πολύ δυνατή...
    Συνέχισε ετσι ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    AX KAYMENOYΛA NTINA ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΛΑ *********** ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ***********

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...