Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα "ΑμεΑ εν δράσει" στη βράβευση Ελλήνων Παραολυμπιονικών από το Δήμο Επιδαύρου (εικόνες)

Τα "ΑμεΑ εν δράσει" στη βράβευση Ελλήνων Παραολυμπιονικών από το Δήμο Επιδαύρου (εικόνες)

Εκδήλωση Βράβευσης Ελλήνων Παραολυμπιονικών από το Δήμο Επιδαύρου (όπου Δήμαρχος είναι ο Αρκαδικής καταγωγής Τάσος Χρόνης) στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου Λυγουριού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3η Δεκέμβρη.

Τα ΑΜΕΑ εν δράσει αναφέρουν: "Είχαμε την χαρά και την τιμή να βρισκόμαστε εκεί για να τιμήσουμε τους Παραολυμπιονίκες μας.

Έχουν κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες με τις επιδόσεις τους καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο Εθνικός μας Ύμνος έχει ακουστεί σε Διοργανώσεις του Εξωτερικού.
Οι ίδιοι με τη σειρά τους έδωσαν το δικό τους μήνυμα λέγοντας πως: ¨Δεν είμαστε ίδιοι, είμαστε όμως όλοι ίσοι!¨ Μίλησαν για την αξία του αθλητισμού αλλά και για το πως τους επηρέασε σε προσωπικό επίπεδο να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.
Λίγο πριν τη λήξη της εκδήλωσης το Χοροθέατρο ¨Δαγίπολη¨ του Γιώργου Χρηστάκη μας μάγεψε με το Χορευτικό σε Αμαξίδιο όπως επίσης και η Χορωδία του Δήμου Επιδαύρου!

Περί Βραβεύσεων:

1. Χρήστος Αγγουράκης: Παραολυμπιονίκης Στίβου στις Ρίψεις. Ο ίδιος έχει καταρρίψει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Ακοντισμού!

2.Γιώργος Παππάς: Παραολυμπιονίκης Στίβου στις Ρίψεις σε ομάδα αρτιμελών αθλητών με πολλές διακρίσεις στην αθλητική του πορεία.

3.Παύλος Μάμαλος: Παραολυμπιονίκης Άρσης Βαρών, Σήκωσε 238κg στην κατηγορία των 107kg στο Ρίο και κέρδισε την 1η θέση & το Χρυσό Μετάλλιο!

4.Δήμητρα Κοροκίδα: Παραολυμπιονίκης, Ασχολείται με τον Πρωταθλητισμό στο Para Badminton αλλά και το Τένις σε αμαξίδιο. Ακόμη, είναι Πρέσβειρα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας ¨Παύλος Μυλωνάς¨.

5.Γιάννης Κωστάκης: Παραολυμπιονίκης, Ασχολείται με την αγωνιστική κολύμβηση. Έχει καταρρίψει 11 Παγκόσμια Ρεκόρ!

6.Γεωργία Τσώλη: Αν και δεν εντάσσεται στους Παραολυμπιονίκες είναι μια μαχήτρια στο στίβο της ζωής. Η κα. Τσώλη είναι Σύμβουλος στο Δήμο Επιδαύρου & είναι Απόφοιτη του Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών.

Τους ευχαριστούμε που κάνουν την χώρα μας ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...