Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοιχεία για την "Πελοπόννησος Α.Ε." έδωσε ο Γόντικας: "Σε μια 5ετία, δαπανήθηκαν 7.600.000 € για έξοδα διοίκησης. Τι είναι αυτά;"

Στοιχεία για την "Πελοπόννησος Α.Ε." έδωσε ο Γόντικας: "Σε μια 5ετία, δαπανήθηκαν 7.600.000 € για έξοδα διοίκησης. Τι είναι αυτά;"

Οι χρηματοοικονομικές καταστάσεις της «Πελοπόννησος Α.Ε.» δόθηκαν στον περιφερειακό σύμβουλο του ΚΚΕ, Νίκο Γόντικα, ο οποίος αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχει στα χέρια του, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου.

Ο κ. Γόντικας ζητούσε αυτά τα στοιχεία όλη την προηγούμενη 10ετία, αλλά –όπως είπε- δεν του τα έδιναν. Τα ζήτησε και από τη νέα διοίκηση η οποία ανταποκρίθηκε θετικά.

Τι προκύπτει από τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με τον κ. Γόντικα;

Τα τρία χρόνια 2011-2013, για έξοδα διοικητικής λειτουργίας δαπανήθηκαν 80.000 ευρώ και για τα πέντε χρόνια ως το 2018, για έξοδα διοίκησης δαπανήθηκαν 7.600.000 ευρώ!

«Θα κουβεντιάσουμε εδώ τι είναι αυτά; Είναι οι μισθοί των 100 και 200.000 ευρώ το χρόνο που ακούγεται; Θα μας δώσετε τα 3.961.000 ευρώ σε ποια έργα,. Για ποια δουλειά, πήρε πόσα λεφτά ο χ ή ψ μελετητής; Διότι διαφορετικά όλοι λέτε ότι είναι ένα καλό εργαλείο, αλλά εμένα μου θυμίζει βαρέλι χωρίς πάτο που ρίχνουν λεφτά οι περιφέρειες και όποιος αρπάξει, παίρνει.

Με τα λεφτά που δίνετε στις αναπτυξιακές, θα μπορούσαν να είχαν προσληφθεί εκατοντάδες μηχανικοί, αρχιτέκτονες, γεωλόγοι για να είχε η περιφέρεια όλο το αναγκαίο επιστημονικό προσωπικό.» είπε ο κ. Γόντικας.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

6 σχόλια

  • καυτερή πιπεριά
    καυτερή πιπεριά Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 14:10 Σύνδεσμος σχολίου

    πόσα ακόμα ψέμματα θα πεις Νίκο για να σώσεις τον Νίκα??κρίμα για το ΚΚΕ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Στοιχεία για εντυπώσεις .Γιατί δεν πάει στη Δικαιοσύνη .Μόνο λόγια είναι ο Γόντικας και φασαρία τίποτα άλλο. Α και να κάνει τραπέζια έχοντας καλέσει στο χωριό του τα Μαγούλιανα, μεταξύ άλλων τον γνωστό καναλάρχη και τον μεγάλο Πρόεδρο. Αυτά φαίνεται συζητάνε στα τραπέζια. Άλλωστε πάντα το ΚΚΕ ήταν με την Δεξιά. Γιατί να μην το κάνει και τώρα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    κ. Γόντικα δημοσιοποίησε και τα ονόματα αυτών που τα πήραν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΟΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗ ΚΟΛΟΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΝΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ οχι στα κουκουλωματα οχι στις γενικευσεις οχι στις στρογγυλοποιησεις. για να πααινει ο καθεις στον παγκο του και ο κατεργάρης στη λιάστρα οπως λενε στο χωριο μου. Μπραβο Νικολα. Αλλωστε ισχυει ο καθαρος ουρανος δεν φοβαται απο μπουμπουνηταρια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ....... Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΝΙΚΟ ΓΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙΣ ΥΒΡΕΙΣ , ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ . . . ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .......ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ .

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες τα χρυσόστομε!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...