Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι απαντήσεις Κάππου: "Λέει ψέματα ο Γιαννακούρας, ντροπή του. Εξώδικο στη Νικολάκου για όσα είπε"!

Οι απαντήσεις Κάππου: "Λέει ψέματα ο Γιαννακούρας, ντροπή του. Εξώδικο στη Νικολάκου για όσα είπε"!

Απαντήσεις στις καταγγελίες που έκαναν στελέχη της «παράταξης Τατούλη» (Γιαννακούρας και Νικολάκου) στο περιφερειακό συμβούλιο εναντίον του έδωσε ο Θύμιος Κάππος, μέσα από την εκπομπή του στο TV Super.

Να θυμίζουμε ότι χθες καταγγέλθηκε δημοσίως ότι ο κ. Κάππος στην είσοδο του κτιρίου που συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο, απείλησε στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου», λέγοντας τους ότι «θα ανοίξουν οι φυλακές».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κάππος είπε ότι «το μόνο που ενημερώθηκε από εμένα είναι για την ιστορία της μεγάλης πολιτιστικής εκδήλωσης Εt in Arcadia Ego. Ο κ. Γιαννακούρας κάνει το κορόιδο, γιατί δεν πάει στην Πελοπόννησος ΑΕ;

Είναι η δεύτερη φορά που στήνουν προβοκάτσια. Το θέμα δεν είναι να στήνεις ένα παραμύθι, αλλά να απαντάς στην ουσία.

Το ερώτημα μου είναι ένα. Πως το Et In Arcadia Ego από 170.000 ευρώ έγινε 400.000 ευρώ; Και γιατί πάρθηκαν χρήματα από άλλη προγραμματική και πήγαν για να πληρώσουν τα τραχανοπιτάκια του Βαγγέλη και τους χορούς και τα πανηγύρια;

Δεν θα φάνε εμάς τα κουνούπια για να χορεύει τσάμικο ο Βαγγέλης. Πήραν λεφτά από τα κουνούπια για να πληρώσουν τα τραχανοπιτάκια κι επειδή είχαμε εκλογές και έπρεπε να πάρει 16.000 σταυρούς.

Όλοι οι σύλλογοι που πήραν τα διχίλιαρα και τα τριχίλιαρα, μη φανταστεί κανείς ότι τους έπαιρναν τηλέφωνο και τους έλεγαν «ναι, αλλά έχουμε κι εκλογές». Μη φανταστείτε ότι αυτά τα χρήματα δίνονται για προεκλογικούς σκοπούς.

Το λέω δημόσια. Ντροπή τους. Τι είπαν; Να αποβάλλουν εμένα και μια εταιρεία του γιου μου, που δεν έχει σχέση με το Super που κάνει τα live στα περιφερειακά συμβούλια με εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ.

Μας φωνάζει ο Βαγγέλης επειδή βάζουμε βίντεο που χορεύει; Μα, αφού μόνος του έχει ανεβάσει τα βίντεο.

Είσαι και ανενημέρωτος, Βαγγέλη Γιαννακούρα. Πληρώνεται το Super από το περιφερειακό συμβούλιο κι εγώ; Μαύρη είναι η νυχτα στα βουνά. Λες ψέματα.

Με ποιο δικαίωμα πήραν από άλλους κωδικούς 200.000 ευρώ; Άσε τα παραμύθια ότι έγω πληρώνομαι από το περιφερειακό συμβούλιο. Ντροπή σου.

Αν πράγματι δεν τα ξέρετε όλα αυτά, όταν τα μάθετε, θα περιμένω να μου ζητήσετε συγνώμη.

Για όσα είπε η κυρία Νικολάκου, θα της σταλεί εξώδικο να ανασκευάσει.»

Ο κ. Κάππος ζήτησε από το control να γίνει κλήση στα κινητά τηλέφωνα του κ. Γιαννακούρα και της κυρίας Νικολάκου για να τους δοθεί η δυνατότητα να μιλήσουν στον αέρα της εκπομπής του. Όμως, εν τέλει, δεν μίλησαν, διότι όπως αναφέρθηκε δεν κατέστη δυνατόν να τους εντοπίσουν.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ , Ε ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    η μεγάλη τηλεθέαση στο κανάλι του Κάππου γίνεται μετά τις 12 το βράδυ όπου μεταξύ τηγανιών, αλόης και διάφορων άλλων σκευασμάτων βάζει και τις κοπέλες να μισογδύνονται και να τρίβονται με τις φράσεις "πάρε με", "κάνε με" κλπ. Να τον χαίρεστε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΘΥΜΙΟ !!!!!!! ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ !!!!

  • ΝΑΖΙΑΡΑ ΓΑΤΑ
    ΝΑΖΙΑΡΑ ΓΑΤΑ Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    γιατι΄δεν κάνει εξώδικο στον ΒΑΓΓΈΛΗ αφού είπε ψέμματα??υπήρχαν μάρτυρες μπροστά και φοβάται και τρέμει ο Κάπος. .η Νικολάκου τι είπε??μήπως έπρεπε να πάρει την άδεια του Κάπου πριν μιλήσει στο περιφερειακό συμβούλιο??κύριε Νίκα έχετε κάτι να πείτε??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 09:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλει να μας πει ο κ.Κάππος ότι ο γιος του πήρε τη δουλειά με την αξία του και όχι λόγω των όσων λέει ο πατέρας του στο κανάλι που διαθέτει. Άλλωστε ο ίδιος ο Νίκας στις συνεδριάσεις λέει πως η δουλειά δόθηκε στα δύο κανάλια με την μεγαλύτερη τηλεθέαση -κατ' αυτόν πάντα-.Δεν τρώμε κουτόχορτο που θέλει να μας δώσει ο Κάππος .Άλλωστε άλλο η κριτική και άλλο όσα λέει ο Κάππος στο κανάλι του που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν άτομα και προσωπικότητες που έχουν παρουσία στην πολιτική του τόπου και δεν σπιλώνονται με τις αναφορές του.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος πιστεύει οτι κληθηκαν στο τηλ οι θιγόμενοι από τον Κάπο; Μόνο ο ίδιος. Ο γιός του, επειδή έχει εξοπλισμό χιλιάδων είναι φαβορί έναντι ποιανού άλλου και πόσο εξοπλισμό είχαν οι άλλοι; (Μάλον δεν είχαν τον Κάπο οι άλλοι...) Καραγκιοζιλικια...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...