Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζεται η κόντρα | Γιαννακούρας για Κάππο: "Θα προσφύγω για πρώτη φορά στη Δικαιοσύνη, αν ..."

Συνεχίζεται η κόντρα | Γιαννακούρας για Κάππο: "Θα προσφύγω για πρώτη φορά στη Δικαιοσύνη, αν ..."

Σε καταγγελίες για τη συμπεριφορά του κ. Θύμιου Κάππου εναντίον του, στην είσοδο του περιφερειακού συμβουλίου, έκανε ο τέως αντιπεριφερειάρχης κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, λέγοντας ότι ο κ. Κάππος του είπε πως "θα ανοίξουν οι φυλακές". 

"Λέει ψέματα ο Γιαννακούρας. Ντροπή του. Να μας πει πως το πρόγραμμα Et in Arcadia Ego πήγε από 170.000 σε 400.000 ευρώ" απάντησε ο Θ. Κάππος μέσα από την εκπομπή.

Η κόντρα έχει και συνέχεια, με τον Βαγγέλη Γιαννακούρα να προχωρά σε γραπτή ανακοίνωση και να προαναγγέλλει πιθανή προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ

Γιαννακούρας: «Η υπομονή έχει και τα όριά της»

Θα προσφύγω για πρώτη φορά στη Δικαιοσύνη αν συνεχιστεί η προσπάθεια φαιδροποίησης και σπίλωσης της προσωπικότητάς μου

 

Εδώ και ένα χρόνο περίπου και ιδιαίτερα μετά τις εκλογές από τον τηλεοπτικό σταθμό Super και τον ιδιοκτήτη του κ.Κάππο δέχομαι μία ανελέητη και αδικαιολόγητη επίθεση, προσπαθώντας σχεδόν σε κάθε εκπομπή του να με μειώσει, να με απαξιώσει, να με φαιδροποιήσει και μάλιστα χωρίς να προσκομίζει συγκριμένα στοιχεία και αποδείξεις.

Είναι σε όλους γνωστή, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και παραταξιακών προτιμήσεων, η ανιδιοτελής αγάπη μου για τον τόπο μου. Για μένα, όπως πολλές φορές έχω δηλώσει, η Αρκαδία δεν είναι τόπος μόνο, αλλά και ιδέα. Είναι επίσης σε όλους γνωστή η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλα, όλα αυτά τα χρόνια που κατείχα τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και για το λόγο αυτό δεν επιτρέπω σε κανέναν να με σπιλώνει και ως άνθρωπο και ως επιστήμονα.

Η συμπεριφορά του κ.Κάππου απέναντί μου  θεωρώ πως δεν μπορεί να εξηγηθεί παρά μόνο για δύο λόγους. Ή έχει εμμονή μαζί μου και πρέπει να το ελέγξει ή βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Συγκεκριμένα για το τελευταίο θέμα που θίγει, για το "Et in Arcadia ego", πρόκειται για προγραμματική σύμβαση (την οποία και σας παραθέτω ως συνημμένο έγγραφο) του 2017 για την πληρωμή 28 πολύ σημαντικών εκδηλώσεων με το ποσό των 193 χιλιάδων ευρώ.

Εκδηλώσεις που αφορούν προώθηση αγροτικών προϊόντων, ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων μέσω πολιτιστικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν σε αυτούς, την χρηματοδότηση εθνικών εορτών και εν γένει τη στήριξη εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πολιτιστικού  αποθέματος της Αρκαδίας.

Τα χρήματα δεν πήγαν σε δική μας τσέπη, αλλά σε αυτούς που εργάστηκαν για το πρόγραμμα αυτό, το 2017. Και αν για κάποιους τα χρήματα θεωρούνται πολλά ας ανατρέξουν στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις που οι ετήσιες εκδηλώσεις ξεπερνούσαν το 1 εκ ευρώ.

Είμαι υπερήφανος για το έργο μου , δέχομαι την καλοπροαίρετη κριτική, όσο σκληρή και αν είναι, δεν δέχομαι όμως τα ψέματα και τις ανακρίβειες, την προσπάθεια φαιδροποίησης της προσωπικότητάς μου και δηλώνω πως, αν συνεχιστεί, αν και δεν επικροτώ τέτοιες κινήσεις από πολιτικά πρόσωπα, θα αναγκαστώ να απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη, για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Υ.Γ 1. Θα συνεχίσω, όπως μπορώ, να στηρίζω τα χωριά και τους Συλλόγους του τόπου μου, τα τοπικά μας προϊόντα, την τοπική μας ιστορία και την τοπική μας παράδοση, γιατί είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.

Υ.Γ 2. Επειδή προσπαθεί ο κ.Κάππος να με μειώσει, δείχνοντας με, κατ’ επανάληψη, να χορεύω, να του πω, ότι εγώ έτσι μεγάλωσα στο χωριό μου και διατηρώ την παράδοσή μας, γιατί και ξέρω και μπορώ να χορεύω , κάτι που ίσως δεν ισχύει για τον ίδιο.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

τ. Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού δεν τον κλείσατε τον Κάππο ....είστε άξιοι της μοίρας σας .

  • ξαστερος
    ξαστερος Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    BAΓΓΕΛΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ! Ο ΚΑΠΠΟΣ ΑΣΚΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ! Γιατί ακριβως ειναι δημοσια προσωπα ! Και ολοι κρινονται. Κανένας δεν ειναι στο απυροβλητο ! Αρκει για οτι λεγεται να υπαρχει τεκμηρίωση και όχι λάσπη στον ανεμιστηρα ! Εσύ εισαι καθαρός και κρυσταλινος δεν μπορει κανενας να σου προσαψει τίποτα ! Όμως συμβουλή μου , μην βαζεις το χερι σου στη φωτιά για κανέναν και για τίποτα από τους άλλους ! Μην ταυτίζεσαι με κανεναν ! Γιατί κάποιοι έξυπνοι χρησιμοποιούν τους καθαρούς ανθρώπους ! Ξύπνα Βαγγέλη !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...