Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Ένταση στη δίκη Μαντά – Τατούλη και η συνέχεια στις 6 Απριλίου

Τρίπολη | Ένταση στη δίκη Μαντά – Τατούλη και η συνέχεια στις 6 Απριλίου

Συνεχίστηκε σήμερα, Τρίτη 10 Μαρτίου η δίκη για την εκδίκαση της υπόθεσης στην μηνυτήρια αναφορά που είχε κάνει ο βουλευτής Μεσηννίας Περικλής Μαντάς και πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος, στον Περιφερειακό Σύμβουλο και πρώην Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για συκοφαντική δυσφήμιση. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Απριλίου.

Μήνυση για συκοφαντική Δυσφήμιση είχε καταθέσει ο βουλευτής Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία Περικλής Μαντάς εναντίον του πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Στην ιστοσελίδα του Best διαβάζουμε: "Από ένταση και λεκτικούς διαξιφισμούς χαρακτηρίστηκε το νέο “επεισόδιο” στις δικαστικές αίθουσες της Τρίπολης που έφερε τον περιφερειακό σύμβουλο Πέτρο Τατούλη ως κατηγορούμενο για την συκοφαντική δυσφήμιση του Βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλή Μαντά, για τα όσα είχε στο παρελθόν υποστηρίξει περί “μαύρου χρήματος”.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η κατάθεση του κ. Μαντά και οι καταθέσεις παράλληλα των μαρτύρων της πλευράς του, δηλαδή, του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Γόντικα, του Επιχειρηματία Νίκου Τσακάκου και του Αρχισυντάκτη της εφημερίδας “Ελευθερία” Θανάση Λαγού.

Η όλη σημερινή διαδικασία είχε αρκετά επεισόδια έντασης, ενώ η υπερασπιστική γραμμή του κ. Τατούλη έφθασε στο σημείο στην κατάθεση του κ. Γόντικα να μιλήσει για… εκδοχή των γεγονότων του ’89, με τον Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να απαντά καταλυτικά για τα όσα ο κ. Τατούλης υποστήριζε… εγγράφως στο παρελθόν.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Απριλίου στις 2020 με την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης του κ. Τατούλη, των κυρίων Παπαφωτίου και Ρουμελιώτη, οι οποίοι ωστόσο έχουν μηνυθεί από τον Περικλή Μαντά και έχει ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση, για τα όσα είχαν καταθέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης του περιφερειακού συμβούλου, στην αγωγή του κ. Μαντά."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...