Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κορωνοϊός | Κηδείες μέσω... live streaming προσφέρει γραφείο τελετών στην Πάτρα

Κορωνοϊός | Κηδείες μέσω... live streaming προσφέρει γραφείο τελετών στην Πάτρα
Στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί γραφείο τελετών στην Πάτρα.


Σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα που ελήφθησαν, πλέον, στην κηδεία ενός προσφιλούς προσώπου δεν θα μπορούν να παρίστανται πάνω από 10 άτομα καθώς ο φόβος εξάπλωσης του κορωνοϊού απαγορεύει τις συναθροίσεις.
 
Όπως αναφέρει λοιπόν το thebest, το γραφείο τελετών του Νίκου και του Γιάννη Βανταράκη που λειτουργεί από το 1985, γνωστοποίησε πως θα δίνεται η δυνατότητα από το γραφείο τους σε όσους δεν θα μπορούν να παραστούν σε μία εξόδιο ακολουθία να την παρακολουθήσουν από το σπίτι τους, μέσω live streaming.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Βανταράκης με ανάρτηση του, «λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις, καλούμαστε να προσαρμοστούμε όλοι στα νέα δεδομένα διεξαγωγής μία κηδείας με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού για την ασφάλεια και προστασία όλων μας.

Η τελετή (νεκρώσιμη ακολουθία) θα τελείται σε στενό οικογενειακό περιβάλλον και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω live streaming στο διαδίκτυο ενώ τα μνημόσυνα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης».
 
Έτσι λοιπόν και στις κηδείες αλλάζουν τα δεδομένα. Να σημειώσουμε πάντως πως το συγκεκριμένο γραφείο στη σελίδα του στο διαδίκτυο vantarakis.com, στη στήλη υπηρεσίες, υπάρχει εδώ και καιρό το «live streaming» με την εξής περιγραφή:

Οι κηδείες αποπνέουν συχνά μια συναισθηματική φόρτιση για τα στενά μέλη της οικογένειας, αλλά και η ίδια η απόσταση μπορεί πολλές φορές να μη σας επιτρέψει να παραβρεθείτε και να τιμήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Καθώς οι παλιοί φίλοι και η οικογένεια συγκεντρώνονται για τη τελετή και ακούγονται σημαντικά λόγια για τον εκλιπόντα, το γραφείο μας εξασφαλίζει να μην ξεχαστούν αυτά τα λόγια ούτε η τελετή και να είναι διαθέσιμα στις οικογένειες ως μόνιμη καταγραφή του τελευταίου γεγονότος στη ζωή του αγαπημένου σας προσώπου.

Σας δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικά μέσω μιας απλής διαδικασίας να παρακολουθήσετε την τελετή είτε ζωντανά είτε κάποια άλλη στιγμή, είτε αποθηκεύοντας ψηφιακά την κηδεία ώστε να μπορέσετε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας.

 
vadarakis1_2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...