Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Στα ... μουλωχτά έβαλαν κάμερες παρακολούθησης στο κεντρικό κτίριο της περιφέρειας στην Τρίπολη"!

"Στα ... μουλωχτά έβαλαν κάμερες παρακολούθησης στο κεντρικό κτίριο της περιφέρειας στην Τρίπολη"!

Για «χαφιέδικες πρακτικές» κατηγορεί τη διοίκηση της Περιφέρειας η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Νίκου Γόντικα, κάνοντας λόγο ότι αντί να ασχολούνται με την πανδημία και τα μέτρα για την προστασία από τον ιό, βάζουν κάμερες στο κεντρικό κτίριο στην Τρίπολη.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αυτές τις μέρες και ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η πανδημία του κορονοϊού, η Περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου εγκαθιστά κάμερες παρακολούθησης στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας στην Τρίπολη!

Αντί όλη η προσοχή και τα μέτρα να επικεντρώνονται αυτή τη κρίσιμη ώρα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στα μέσα και μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής των εργαζομένων στην περιφέρεια, καθώς και των πολιτών που έρχονται στις υπηρεσίες  για  να εξυπηρετηθούν. Αντί να γίνονται στοιχειώδεις έλεγχοι στους χώρους δουλειάς, σε εργοστάσια, σε σουπερ μάρκετ και άλλες επιχειρήσεις, όπου οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να δουλεύουν χωρίς στοιχειώδεις κανόνες, στοιβαγμένοι σε πολλές περιπτώσεις, ο ένας πάνω στον άλλον.

Αντίθετα το μέλημα της περιφερειακής αρχής είναι να συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή την περασμένη Πέμπτη για να δημοπρατήσει είκοσι ασφαλτοστρώσεις και να επιβάλει χαράτσι 100 και 200 ευρώ σε μαζικούς και λαϊκούς φορείς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το αμφιθέατρο της περιφέρειας στην Καλαμάτα, να ορίσουν δικηγόρο ενάντια στους εργαζόμενους της περιφέρειας που κέρδισαν προσφυγές στην αποκεντρωμένη διοίκηση κ.α.

Να συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο την περασμένη Παρασκευή για να αλλάξει εκπροσώπους σε επιτροπές παρακολούθησης προγραμματικών συμβάσεων με την Πελοπόννησος Α.Ε. και να επιχειρήσει να δώσει σε ημετέρους την πίττα  3,8 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ για την κατάρτιση εργαζομένων! Κάτι σαν την κατάρτιση που θέλει να κάνει ο Γεωργιάδης και ο Βρούτσης στους δικηγόρους, τους γιατρούς και τους μηχανικούς!

Αντί να στηριχθούν στους εργαζόμενους για να περάσουμε τα δύσκολα, απεναντίας έχουμε απόπειρες τρομοκράτησής τους, όπως έγινε πρόσφατα με τους εργαζόμενους της Π.Ε. Μεσσηνίας, αλλά προχωρούν ακόμα παραπέρα. Εγκατέστησαν στα κρυφά και μουλωχτά μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κάμερες παρακολούθησης, στο κεντρικό κτίριο της περιφέρειας στην Τρίπολη!

Και μάλιστα μέσα στο κτίριο και όχι απ έξω, που σημαίνει ότι θέλουν να παρακολουθούν και να φακελώνουν τους εργαζόμενους, τους πολίτες που τους επισκέπτονται, ακόμα και τους πιο στενούς συνεργάτες της Περιφερειακής αρχής!

Και όλα αυτά όταν ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί η υπόθεση με τους κοριούς στην Π.Ε. Μεσσηνίας, επί προηγούμενης Περιφερειακής αρχής.

Καλούμε τον Περιφερειάρχη, άμεσα να ξηλώσει τις κάμερες και να εγκαταλείψει αυτές τις χαφιέδικες πρακτικές που συμπυκνώνονται στη φράση «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»!

Διαφορετικά καλούμε τις υπόλοιπες παρατάξεις της μειοψηφίας, κάθε συνάδελφο Περιφερειακό Σύμβουλο που σέβεται την αξιοπρέπειά του και δεν θέλει να τον παρακολουθούν, να προκαλέσουμε με υπογραφές Περιφερειακό Συμβούλιο για να πάρει αποφάσεις.

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 09:09 Σύνδεσμος σχολίου

    γίνετε πρώτα εσείς "καλοί" εργαζόμενοι και πάντα στην ώρα σας και αφήστε τις μπούρδες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 06:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 22:50 Από το τρόπο γραφής είναι εμφανές ότι βρίσκεσαι στο φάσμα. Για κοίταξέ το..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ ΝΙΚΆ.....ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ Υπηρεσίες Κάμερες....ΝΑ ΜΗ ΦΕΎΓΟΥΝ ΌΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΏΡΑ Τους ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ .....

  • πρακτωρ  ΠΝ
    πρακτωρ ΠΝ Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε μανία με τις παρακολουθήσεις εκει στην Περιφέρεια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολίτη των 09 : 9 // Ξύπνα, δεν είναι τσιφλίκι του περιφερειάρχη τα γραφεία της περιφέρειας, φιλοξενούμενος είναι αν καταλαβαίνεις.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    09:09 όχι ρε φίλε, ποιος είναι ο Νίκας που θα βάλει κάμερες εν κρυπτώ; Να φέρει το θέμα στο Περ Συμβούλιο και αν παρθεί τέτοια απόφαση να γίνει, όλα τα άλλα είναι Σταλινοφασιστικά! Δεν πρέπει να ξέρουν οι πολίτες που μπαίνουν στα γραφεία αν καταγράφονται; Δεν πρέπει να γνωρίζουμε ποιος έχει πρόσβαση στον καταγραφέα ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΏΝ; Είσαι τυφλωμένος από την κλεισούρα μάλλον....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ντροπή !!!

  • Πολίτης
    Πολίτης Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 09:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Τί θα πει ''στα μουλωχτά'' ? Δηλαδή έπρεπε να το ανακοινώσουν δια του Τύπου και των Τηλεοράσεων, να καλέσουν τους επισήμους και να κάνουν φιέστες με ταρατατζούμ και ...πυροτεχνήματα , για να τοποθετήσουν τις κάμερες ? Να σοβαρευτούμε λιγάκι και να βλέπουμε χωρίς τσίμπλες και προκαταλήψεις τα γεγονότα ! Αλλωστε τις κάμερες δεν τις φοβάται κανένας έντιμος ,σοβαρός και προ πάντων νομοταγής πολίτης ! Αλλοι τις φοβούνται σαν το διάβολο το λιβάνι .......και ο νοών νοείτω !

  • Γιάννης
    Γιάννης Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπίζω να μην βρουν ευκαιρία τώρα κάποιοι και μας κάνουν ένα κράτος παρακολουθεί σεις και γίνουμε Κίνα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...