Menu
RSS
Σάββατο, 04/07/2020
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Νέα επίθεση Τατούλη κατά Νίκα: "Αγγίζει τα όρια του ακραίου λαϊκισμού"

Νέα επίθεση Τατούλη κατά Νίκα: "Αγγίζει τα όρια του ακραίου λαϊκισμού"

(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ)

Η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα συνεχίζει να υλοποιεί το «Πρόγραμμα Καταπολέμησης κουνουπιών με πεδίο εφαρμογής περιοχές του φυσικού, περιαστικού, αγροτικού συστήματος των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, το οποίο αφορά την τριετία 2018-2019-2020».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα όπως γνωρίζουν οι πολίτες, αφορά μια πρωτοπόρα και μεγάλη προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη, όπου ξεκίνησε το 2012 και στη συνέχεια καταθέτοντας συγκεκριμένες μελέτες σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εξασφάλισε πρώτη σε όλη τη Χώρα, τους αντίστοιχους πόρους για ολοκληρωμένα προγράμματα για την προστασία διαβιβαστών και των νόσων που προκαλούν. Η πρώτη τριετία αφορούσε τα έτη 2015-2016-2017.

Παράλληλα ως μοναδική Περιφέρεια στη Χώρα υλοποιούσαμε προγράμματα για την ελονοσία από το 2014 και μάλιστα από το 2016 χωρίς την συνέργεια του ΚΕΕΛΠΝΟ. Υπήρξαμε επίσης η μοναδική Περιφέρεια που εξασφαλίσαμε διετές πρόγραμμα 2019-2020 για τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Αγγίζει τα όρια του ακραίου λαϊκισμού, η πολιτική μεθόδευση του κ.Νίκα και των συνεργατών του, να θέλουν να παρουσιάσουν ότι δήθεν στην υλοποίηση του προγράμματος της κουνουποκτονίας του 2020, χρησιμοποιούνται ακόμα και …drone!

 Ξεπερνούν τα όρια της πολιτικής φαιδρότητας και του πολιτικού ξεπεσμού οι ….ατελείωτες φωτογραφήσεις των υψηλόβαθμων πολιτικών εκπροσώπων της Περιφερειακής Αρχής κατά τη διάρκεια των ψεκασμών με ιδιαιτέρως πολυπληθείς ομάδες (…αγνοώντας εντελώς τα μέτρα προστασίας για την επιδημία του Covid-19).

Οι σύγχρονοι μέθοδοι αντιμετώπισης, όπως η χρήση drone και GIS, συμπεριλαμβάνονταν στο τριετές πρόγραμμα, δεν είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζονται και φυσικά δεν αποτελούν «πρώτη είδηση»!

Σοβαρευτείτε επιτέλους κ.Νίκα και ασχοληθείτε με τα σημαντικά προβλήματα που έχουν οι πολίτες, ιδιαίτερα σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο.

Σταματήστε να διαφημίζεστε και να κομπάζετε για έργα, για τα οποία δεν έχετε κάνει απολύτως καμία ενέργεια και μάλιστα για πολλά από αυτά προεκλογικά συκοφαντούσατε και υβρίζατε την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» και τον Πέτρο Τατούλη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση σε ότι αφορά το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας διαβιβαστών και των νόσων που προκαλούν, το μόνο που έχετε «καταφέρει» είναι να περιορίσετε το πρόγραμμα ελονοσίας και να διακόψετε το πρόγραμμα του καταρροϊκού πυρετού.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον… να μας απαντήσετε κ.Νίκα, εάν έχετε μεριμνήσει για να εξασφαλίσετε πόρους για τη συνέχιση των προγραμμάτων για τα επόμενα χρόνια!!

 

8 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

  κ. Πέτρο Τατούλη , συνεχίστε να υπερασπίζεστε το μεγάλο έργο σας . Μην αφήνετε τους υβριστές σας να προσεταιρίζονται αυτά που δεν πρόκειται ποτέ να πλησιάσουν . Σε ό,τι δε αφορά στο μεγάλο έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των κουνουπιών η Πελοπόννησος έγινε υπόδειγμα για όλη τη χώρα . Καμία όμως άλλη Περιφέρεια δυστυχώς δεν κατάφερε να μας φτάσει.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

  καμαρώστε πρώην Περιφερειάρχη ! επίπεδο αντιπαράθεσης ! Ούτε τα πιτσιρίκια με τα κουβαδάκια στις παραλίες δεν κάνουν έτσι. Ενας πρώην εβδομη-κοντούτης αμολάει ένα απίστυτι υβρεολόγιο κατά πάντων γιατί του πήρανε τα κουβαδάκια. Ρε τι μας λέτε όλα τα τροκάνια και οι ακόλουθοι της συνοδείας του πρώην ! Τι υπερασπιζόσαστε τρομάρα σας ένα αδειανό πουκάμισο , με μηδεν επί της ουσίας έργο .

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

  22:17 Εκτός από την ορθογραφία νομίζω ότι επίσης πρέπει να τους μάρανε και το ότι μερικοί είστε τόσο άσχετοι να γράψετε με πεζά γράμματα (βαριά η καλογερική ο τονισμός), που γράφετε με κεφαλαία και τους βγαίνουν τα μάτια έξω να διαβάσουν τι γράφετε. Και γράφετε που γράφετε με κεφαλαία, τα τονίζετε κιόλας, σκεπάρνια

 • ΡΕ ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ
  ΡΕ ΤΙΝΤΟΥΤΟΙ Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

  Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΤΑΤΟΥΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ !!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΒΓΆΖΕΤΕ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΛΙΣΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ Α ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.....

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

  Νίκα μάθε λίγη ορθογραφία τους οπαδούς σου γιατί μας στραβώσανε.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Βλάσης και Νικάς οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος, θα καλοπεράσουν με τον Τατούλη απέναντι.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

  επίθεση το χαρακτηρίζεται εσείς. Εγώ το λέω υπεράσπιση της δουλειάς που έγινε τόσα χρόνια και που είτε συνεχίζεται, είτε αποδίδει καρπούς. Τόσα και τόσα έργα φέρουν την σφραγίδα άλλων και ο Νίκας με την παρέα του τα οικειοπούνται. Ας πουν την αλήθεια. Ένα έργο που ξεκίνησαν εξ αρχής και το έφεραν εις πέρας . αυτό μέχρι τώρα δεν το έχουμε δει.

 • αντε  γεια
  αντε γεια Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

  σε οικτρη κατασταση το Ταουλαιικο προσπαθει ταχα να κανει αισθητη τη παρουσια του με φαιδρες ανακοινωσεις ...........δεν πειθεται κανεναν κυριε ειστε πολιτικα αναξιοπιστοι. χασατε τις καρεκλες και νομιζεται οτι ολος ο κοσμος κινειται γυρω σας......................

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...