Menu
RSS
Σάββατο, 04/07/2020
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Συνάντηση στην Περιφέρεια | "Να πληρωθούν τα ΚΤΕΛ για τη μεταφορά μαθητών κατά το διάστημα που ήταν κλειστά τα σχολεία"

Συνάντηση στην Περιφέρεια | "Να πληρωθούν τα ΚΤΕΛ για τη μεταφορά μαθητών κατά το διάστημα που ήταν κλειστά τα σχολεία"

Σειρά ζητημάτων εξετάστηκε στη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου με τους προέδρους των 5 υπεραστικών ΚΤΕΛ της Περιφέρειας.

Στη σημερινή συνάντηση, ειδικότερα, συμφωνήθηκε ότι μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα συγκληθεί τεχνική σύσκεψη μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας και των υπεύθυνων των λογιστηρίων των ΚΤΕΛ για την τακτοποίηση διαφόρων προβλημάτων που αναφύονται σχετικά με την μεταφορά των μαθητών και τα οποία ο νόμος επιτρέπει να τακτοποιηθούν.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια συντάσσεται με το αίτημα των προέδρων των ΚΤΕΛ να πληρωθούν οι εν λόγω φορείς για τη μεταφορά μαθητών κατά το διάστημα που ήταν κλειστά τα σχολεία -λόγω των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού- επειδή, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, είχαν στο μεταξύ πραγματοποιήσει σημαντικές δαπάνες για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου.

Ακόμα, δρομολογείται η διαδικασία, στο πλαίσιο του νόμου 4412, για την υπογραφή αποφάσεων σχετικά με την πραγματοποίηση -ή την ενίσχυση των ήδη υφιστάμενων- δρομολογίων σε άγονες γραμμές, ενδεχομένως σε συνεργασία με δήμους, ενώ το οικονομικό κόστος θα καλυφθεί από την Περιφέρεια.

Επίσης, συζητήθηκε η συνεργασία της Περιφέρειας με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ με σκοπό την προβολή της, μέσω διαφημιστικών μπάνερ επί των λεωφορείων, ιδιαίτερα όσων κινούνται προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Λάρισα κ.α.

Τέλος, συμφωνήθηκε ανάλογες συναντήσεις να επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την συζήτηση διαφόρων ζητημάτων, “με κατεύθυνση υποστήριξης των ΚΤΕΛ και με σεβασμό στην ιστορία και την προσφορά τους για 70 χρόνια” όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο περιφερειάρχης.

7 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

  Αυτό κάνουν τα ¨κλειστά επαγγέλματα" Γιατί θα πληρωθούν για κάτι που δεν έκαναν; Που αλλού συμβαίνει αυτό; Αν υπήρχαν άλλοι δυο τρεις όμιλοι λεωφορειατζήδων να μεταφέρουν τα παιδια στα σχολεία και καλύτερες τιμές θα είχαμε και δεν θα τολμούσαν αυτή τη συναλλαγή που προτείνει τώρα ο Νίκας! Αίσχος!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

  Γιατί Χρεοκόπησε η χώρα άραγε; Μυαλό δεν έβαλε κανένας από ότι φαίνεται. Για υπηρεσίες που δεν προσφέρθηκαν θα πληρωθούν κάποιοι... επειδή έχουμε Τον Νίκα κατώτερο των περιστάσεων. Κύριε Νίκα ορκιστήκατε η όχι;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

  Κρινοσ, τραμπουκο του Νίκα, η σανίδα σε τσούζει; Πλήρωσε από την τσέπη σου τους κτελατζήδες και μη μιλάς καλύτερα!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 09:19 Σύνδεσμος σχολίου

  να ρωτας τους Τατουλαίους απο δω και περα Νικα ! Ακόμη και όταν θα θελεις να πας στην τουαλετα ! χα χα χα

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

  Ρε Νίκα ποιος είσαι που αποφασίζεις χωρίς τη γνώμη των πολιτών; Από τη τσέπη σου είναι τα χρήματα; Το περιφερειακό συμβούλιο δεν πρέπει να πάρει θέση; Δικτάτορας είσαι;

 • Κρινοσ
  Κρινοσ Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 01:02 Σύνδεσμος σχολίου

  ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΑΡΗ....ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΣΥ ΠΟΣΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ σου λοιπουν

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

  Νίκα, πλήρωσέ τους και για το καλοκαίρι, τα Χριστούγεννα, μην κωλώνεις , τα λεφτά δεν είναι... δικά σου, του Λαουτζίκου είναι, δεν θα πάρει χαμπάρι κανείς..... Α ρε βρεγμένη σανίδα που θες....
  Οι "αδήλωτοι" εργαζόμενο,ι που δεν πήραν φράγκο, στον Καιάδα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...