Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ικανοποίηση στην Περιφέρεια για τις εξελίξεις που αφορούν το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της Μεγαλόπολης

Ικανοποίηση στην Περιφέρεια για τις εξελίξεις που αφορούν το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της Μεγαλόπολης

Ικανοποίηση εξέφρασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετά την τηλεδιάσκεψη, το απόγευμα την Πέμπτη 4 Ιουνίου, της Συντονιστικής Επιτροπής για την κατάρτιση και υλοποίηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) στη μεταλιγνιτική εποχή.

“Η συνεδρίαση πήγε πολύ καλά και για τη Μεγαλόπολη” σχολίασε ο Π. Νίκας, γνωστοποιώντας ότι πριν από αυτή είχε προηγηθεί επικοινωνία του με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο προκειμένου να διασφαλιστεί το ταυτόσημο των απόψεών τους.

Οπως είπε ο περιφερειάρχης, η σχέση Μεγαλόπολης – Δυτικής Μακεδονίας, όσον αφορά τη χρηματοδότη, διαμορφώνεται στην αναλογία ένα προς πέντε.

Στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκε και το ζήτημα του Βιοτεχνικού Πάρκου Μεγαλόπολης, για τη μελέτη βιωσιμότητας του οποίου το Πράσινο Ταμείο θα διαθέσει περί τις 80.000 ευρώ -“πίστωση που μπορεί και να αυξηθεί, εμώ έχουμε ομόφωνα ψηφίσει στην Επιτροπή του ΕΑΠ να διατεθούν μέχρι 270.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί ο φάκελος και να αδειοδοτηθεί το έργο” τόνισε ο Π. Νίκας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...