Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θανάσης Πετράκος: “Θα οδηγήσω τον κ. Τατούλη στη δικαιοσύνη”

Θανάσης Πετράκος: “Θα οδηγήσω τον κ. Τατούλη στη
δικαιοσύνη”

Μετά τα όσα είπε χθες ο Περιφερειάρχης (διαβάστε, εδώ: http://goo.gl/kYUl7), το Mέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  και υποψηφίος βουλευτής Μεσσηνίας, Θανάσης Πετράκος, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: 

p>«Τα ανυπόστατα και χυδαία ψεύδη και συκοφαντίες εις βάρος μου που είπε ο κ. Τατούλης στις χθεσινές (Μ. Τρίτη 10 Απριλίου) συνεντεύξεις, αποτελούν παραλήρημα ανευθυνότητας και δείχνουν και αποκαλύπτουν αδίστακτα παιχνίδια σε βάρος των θεσμών και της δημοκρατίας.

Πρέπει να ντρέπεται ο κ. Τατούλης, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι ψεύδεται συνειδητά, όπως επίσης ξέρει πολύ καλά ότι με αυτές τις εμπρηστικές δηλώσεις ουσιαστικά παίζει παιχνίδια που βολεύουν τις δικές τους σκοπιμότητες.

Επειδή όσα είπε αποτελούν βαρύτατες συκοφαντίες σε βάρος μου, σε βάρος της παράταξής μας, σε βάρος του κόμματός μου, αλλά κυρίως σε βάρος της δημοκρατίας και της πολιτικής ομαλότητας, θα κληθεί η δικαιοσύνη να αντιμετωπίσει τις αδίστακτες συκοφαντίες του κ. Τατούλη, που με την επικίνδυνη τακτική του θυσιάζει τα πάντα στο βωμό των σκοπιμοτήτων.

Βέβαια η συκοφαντία ότι οργάνωσα δολοφονική επίθεση εναντίον του, είναι τόσο βαριά, που δεν τη δικαιολογεί ούτε ο αβάσταχτος πολιτικός ναρκισσισμός του κ. Τατούλη.

Θα οδηγήσω τον κ. Τατούλη στη δικαιοσύνη, προκειμένου να του αποδοθούν οι ευθύνες του για τις ψεύτικες καταγγελίες και τις χυδαίες συκοφαντίες, που εκτόξευσε εναντίον μου, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μάθει ότι δεν μπορεί να συκοφαντεί και να σπιλώνει ανθρώπους και πολιτικούς χώρους.

Είναι φανερό ότι η χυδαία συκοφαντική επίθεση και η προσπάθεια σπίλωσης προς το ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά από τον κ. Τατούλη συνδέεται με ευρύτερες πολιτικές σκοπιμότητες, εν όψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να αποκαλύπτει σκάνδαλα και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Θανάσης Πετράκος, ως επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου», έχουμε αντιπαλέψει και αντιπαλεύουμε συγκεκριμένα συμφέροντα που θέλει να προωθήσει και προωθεί ο κ. Τατούλης και τα οποία βρίσκονται σε αντίθεση με την καθολική θέληση των πολιτών των περιοχών»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...