Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Απέναντι από το ΚΤΕΛ θα μεταστεγαστούν όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τρίπολη | Απέναντι από το ΚΤΕΛ θα μεταστεγαστούν όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Την μίσθωση ακινήτου στην Τρίπολη στο οποίο θα μεταστεγαστεί το σύνολο των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Π.Ε. Αρκαδίας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή, στη συνεδρίασή της -σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου.

Το εν λόγω κτήριο, συνολικής επιφάνειας 2.408,86 τ.μ., βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της πόλης, επί της οδού Ναυπλίου 57, απέναντι από το ΚΤΕΛ. Είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες, ενώ διαθέτει και 100 θέσεις στάθμευσης.

“Είναι ένα σημαντικό βήμα για τον περιορισμό των δαπανών της Περιφέρειας, δεδομένου ότι το τίμημα το οποίο θα καταβάλλεται είναι μικρότερο από το σύνολο του τιμήματος που καταβάλλεται για κάθε ένα από τα κτήρια που φιλοξενούν τώρα τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Π.Ε. Αρκαδίας” σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Πρόσθεσε παράλληλα, ότι εκτός από την οικονομία που επιτυγχάνεται, στο εν λόγω κτήριο διασφαλίζεται και η ποιότητα του περιβάλλοντος εργασίας για τους υπαλλήλους, κάτι που θα ανακλά και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Τέλος, ο Π. Νίκας τόνισε ότι η μετακίνηση των υπηρεσιών στο εν λόγω κτήριο θα ανακουφίσει κατά μεγάλο βαθμό το κυκλοφοριακό στην Τρίπολη.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ !

  • Κατερίνα
    Κατερίνα Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το ετήσιο μίσθωμα στο συγκεκριμμένο ακίνητο, σε 5 χρόνια η Περιφέρεια "σήκωνε" δικό της!

  • dimgian
    dimgian Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το κτίριο έχει κατασκευασθεί περίπου δέκα χρόνια και δεν είχε νοικιασθεί . Είχα συμμετάσχει σε επιτροπή αξιολόγησης κτιρίων προς ενοικίαση και διαπιστώσαμε σοβαρά μειονεκτήματα. Το μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου αποτελείται από μία τεράστια ισόγεια αίθουσα με ένα μεγάλο πατάρι με μια σχεδόν κατακόρυφη σκάλα . Για να μεταβεί κάποιο αυτοκίνητο στο πάρκιν πρέπει να διανύσει την περίμετρο του κτιρίου σε διάδρομο διπλής κατεύθυνσης δίπλα από τα τζάμια των γραφείων με κίνδυνο κάποιος απρόσεκτος οδηγός να βρεθεί στο χώρο εργασίας των υπαλλήλων . Τέλος ο ισχυρισμός ότι με αυτή τη μεταστέγαση θα ανακουφισθεί το κυκλοφοριακό της πόλης είναι εν μέρει μόνο βάσιμος διότι θα επιβαρυνθεί υπέρμετρα το κυκλοφοριακό στο συγκεκριμένο σημείο ,ιδιαίτερα δε δεδομένου ότι το κτίριο βρίσκεται για τους προερχόμενους από το κέντρο στο αριστερό Μέρος της οδού Ναυπλίου και τα αυτοκίνητα που προορίζονται για την περιφέρεια θα πρέπει να πραγματοποιήσουν αναστροφή με τοποθέτηση φαναριού σε απόσταση αναπνοής από το φανάρι του ΚΤΕΛ . Επίσης επειδή είναι δύσκολη η μετάβαση των πολιτών με τα πόδια , το πάρκιν του κτιρίου είναι αδύνατο να εξυπηρετήσει τόσο τα αυτοκίνητα των υπαλλήλων όσο και τα αυτοκίνητα του κοινού,ενώ οι χώροι παρκαρίσματος εκτός κτιρίου τουλάχιστον προς το παρόν είναι ανύπαρκτοι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΜΑΖΙ . ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΣΤΑ
    ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ , ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ , ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...