Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπούζα | Κατηγορεί τον Νίκα για "επικοινωνιακά σώου που παραπληροφορούν με ψέματα τους πολίτες"

Μπούζα | Κατηγορεί τον Νίκα για "επικοινωνιακά σώου που παραπληροφορούν με ψέματα τους πολίτες"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βάλτε  ένα τέλος στον πολιτικαντισμό και τα ψέματα για τα έργα κ.Νίκα

     Εν μέσω πανδημίας, οικονομικών δυσχερειών της κοινωνίας, εθνικών προκλήσεων, αστοχιών της Περιφερειακής Διοίκησης που στοιχίζουν στον τόπο ( π.χ. απορρίμματα, φυσικό αέριο, τουρισμός κλπ), υστερήσεων συντονισμού και απόδοσης έργου στις Περιφερειακές Ενότητες, αντιθέσεις σε μείζονος σημασίας ζητήματα με κυβερνητικούς παράγοντες και εμμονής σε ένα στείρο και  αντιπαραγωγικό μοντέλο πολιτικής επικοινωνίας προγενεστέρων γενεών,  πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του κ. Νίκα χθες στην πόλη της Καλαμάτας.

     Μίλησε για χιλιοειπωμένα έργα που προγραμμάτισε,  ενέταξε και χρηματοδότησε η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή Τατούλη, κάτι που το απέκρυψε τεχνηέντως, δηλ. ενώ έχουν άλλη πατρότητα, προσπαθεί συνεχώς να τα οικειοποιηθεί, επειδή πρόκειται για μεγάλα έργα, τα οποία γνωρίζει πως θα αλλάξουν την εικόνα της Μεσσηνίας.

    Αναφέρθηκε στους Δήμους της Μεσσηνίας και στα έργα που είχαν προγραμματισθεί και χρηματοδοτηθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Διοίκηση π.χ το ΒΑΑ Καλαμάτας ή τα έργα ΕΣΠΑ, ενώ το ένα έτος της δικής του διοίκησης, όπου δυστυχώς σέρνεται η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, έχει επιδοθεί σε σωρηδόν απεντάξεις ώριμων προγραμματισμένων έργων, που είχαν μέχρι και αναδόχους.

     Ο τραγικός δε, χειρισμός από τον ίδιο, της πορείας του οδικού άξονα Τζάνε-Καλαμάκι, οδήγησε σε πολύμηνη καθυστέρηση την ολοκλήρωση των 2/3 του δρόμου και χρέωσε με επιπλέον 300.000 ευρώ την Περιφέρεια.

    Συγχρόνως, έταξε πως του χρόνου θα έχει συντελεστεί «κοσμογονία» στη Μεσσηνία και θα έχει αλλάξει τελείως την εικόνα της. Στη συνέχεια δυστυχώς, επιδόθηκε στο συνήθη αφορισμό του Νομού, με απαξιωτική αναφορά στις δημόσιες υποδομές του, κάτι που φυσικά είναι ψευδές και πλήττει την εικόνα του τόπου, ιδίως σήμερα, την εποχή της κρίσης.

    Με λογικές συνολικής απαξίωσης, εναγώνιας προσπάθειας προβολής μέχρι και της κοπής των χορταριών, με απεντάξεις χρήσιμων έργων που έχει ανάγκη ο τόπος, πχ. αθλητικά έργα, φωτισμός και πεζοδρόμια στο Ασπρόχωμα, αλλά και σε όλους τους δήμους του Νομού, καθυστερήσεις ή απεντάξεις  ακόμη και σε προγραμματικές συμβάσεις πολιτισμού και διάσωσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, κινείται η Περιφερειακή Αρχή αυτό το ένα έτος στη Μεσσηνία.

   Ψίθυροι για εργολάβους που μας γυρνούν πίσω σε αρνητικά Νομαρχιακά πεπραγμένα, για εξυπηρέτηση ημετέρων, για απευθείας αναθέσεις , για απαντήσεις που δεν δίνονται κλπ , αμαυρώνουν ακόμη περισσότερο την εικόνα της νέας Περιφερειακής διοίκησης και ανησυχούν την κοινωνία.

    Τα επικοινωνιακά σώου που παραπληροφορούν με ψέματα τους πολίτες, ίσως εξυπηρετούν την προεκλογική περίοδο, αλλά τη διάρκεια της θητείας όπου επιβάλλεται σκληρή δουλειά και προσφορά στον τόπο, φαντάζουν άκαιρα, σκανδαλώδη και προκλητικά.

 

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκόνη τον έκανες Αντωνία . Μπράβο για άλλη μία φορά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    πω πω αναλυσαρα που σπαει κοκαλα τωρα ο Νικας ψαχνει λαγουμι να κρυφτει τον πατησε κατω η Μπουζα. Τωρα δεν θα τολμησει να αρθρωσει λεξη. Τωρα ψαχνει για μαντηλι να κλαψει. Τωρα παραδοθηκε αμαχητι ο Νικας ! Τον τελείωσε η Αντωνιά ! αν σου αρεσει μπαρμπα Λάμπρο ξαναπέρνα από την Άνδρο !!!!

  • ΤΙΓΡΗΣ
    ΤΙΓΡΗΣ Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο κα. Μπούζα, έτσι συνεχίστε να τα λέτε δυναμικά, μη κολλάτε πουθενά...!!!!! Χίλια μπράβο.....!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΩΧ !!! Η ΑΝΤΩΝΙΑ Η ΜΠΟΥΖΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ! ...............ΦΟΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...